Kızlık Zarı Dikim Anlaşılır mı ?


Kızlık zarı dikimi anlaşılır mı, bir bayanın kızlık zarını diktirmiş olduğu ortaya çıkarılabilir mi, gerdek gecesinde kan gelse bile kızlık zarı diktirildiği anlaşılabilir mi, gerdek gecesinde kan gelmez ise doktora muayene olunduğunda kızlık zarının dikilmiş olduğu ortaya çıkar mı ? bu sorular kafanızda yer etti etti ise bu yazıyı sizin için hazırladım, ciddi araştırmalar yaptım, sorunun cevabı gerçekten çok önemli, anlaşılırsa yandık gerçekten değil mi ama, kızlık zarı dikimi ameliyatları çeşit çeşit olduğu için anlaşılıp anlaşılamayacağıda değişim gösterebilir, öncelikle şunu söyleyeyim, evleneceğiniz kişinin anlama ihtimali oldukça düşüktür, hatta iddialı olarak gerdek gecesi eşi anlayan bir kızlık zarı diktirmiş hasta yorumuna denk gelmedim diyebilirim, özelliklede kızlık zarı kanaması gedi ise zaten beklenti karşılanıyor, diyelim kızlık zarı kanası oraya çıkmadı ama vajina dar olarak hissedildi, yada zor ilişkiye girildi , yine sınıfı geçersiniz.

Bunun dışında kızlık zarınızı kalıcı flep yöntemi ile diktirdiniz bir aylık iyileşme dönemi geçti, herşey yolunda başka bir jinekoloğa gittiniz, ben kızlık zarı muayenesi yaptırmak istiyorum bisikletten düştüm selesi vajinama denk geldi ve birkaç damla kan gördüm gibi bir hikaye uydurdunuz, bu durumda dikimi yapan doktor dışında bir jinekolog muayenesinde kızlık zarınızın önceden dikilmiş olduğu ortaya çıkar mı, doktor bunu anlayabilir mi, özellike bu soruyu birçok himenoplasti doktoruna yönelttim, ayrıca yorumlarıda okudum, genelde anlamıyorlar, yada anlamaları zordur diyelim, tabi siz söylemediyseniz. Gerçek flep yöntemi yapıldı ise zaten 1 ay sonra dikiş izi kalmıyor, aradan bir ay daha geçerse orası dümdüz perde gibi yani bildiğiniz kızlık zarı haline geliyor, sadece üzerinde doğal olarak var olması gereken bir veya iki minik edet deliği oluyor , bu durumda sıradan bir jinekolog muayenesinde bunun anlalşılması pek mümkün olmuyor, ama size geçici kızlık zarı dikimi yapıp ben kalıcı kızlık zar dikimi yaptım dedilerse ipliğiniz pazara çıkacak demektir, yada lazerle kızlık zarı dikimi yaptım diye cehaletiniz paraya çevrildi ise yanık izleri ve lazerle yaptım diyebilmek için lazer bıçağının bıraktığı renk kararmaları sizi her zaman ele verebilir.

Kızlık zarı dikilir mi fiyatı ?

Aslında evveliyatınız ne olursa olsun, aradan yıllar bile geçse kızlık zarınız her durumda dikilebiliyor, yada diyelim kürtaj yaptırdınız, hatta birkaç defa oldu bu, yine himenoplasti ameliyatı için radar dışına çıkmış sayılmazsınız, yani diktirmenizde sakınca olmaz. Maliyetleride konuşalım isterseniz, kızlık zarı dikimi fiyatları geçici olanlar genelde 2000 TL civarıdır, kalıcı flep yöntemi ücretleri ise 2500 – 3000 TL kadardır.
Dikilen kizlik zari kesin kanar mi ?

Eğer gerçek flep yöntemi uygulandı ise bakire bir bayanın gerdek gecesindeki kızlık zarı kanama oranı ile aynı düzeye çıkabilirsiniz, ama geçici kızlık zarı dikimi yapılıp size kalıcı olduğu söylenmiş ise buda gerdekte kanamayacağı ve yeniden geçici kızlık zarı diktirme ihtiyacı olacağı anlamına gelir.

Dikilmiş kızlık zarı resmi

Çok merak ediliyor acaba dikilmiş kızlık zarı resmi ile anadan doğma bakire olan bayanları  kızlık zarı görünümü birbirine ne kadar yakındır, ayırd edici özellikler olabilir mi ? Bu aslında çok bilinmeyenli bir denklem gibidir bunun sebebi ise her bayanda farklı bir kızlık zarı çeşidi olabilmesidir.

Kızlık zarı dikimi anlaşılır mı uzman tv ?

Uzman TV gibi toplumsal olaylara değinen platformlarda kızlık zarı dikiminin anlaşılıp anlaşılamayacağıda tartışılıyor olabilir, ama bu yazı zaten size rehberlik edecektir.

Kızlık zarı dikildikten sonra nelere dikkat edilmeli ?

Kızlık zarı dikimi bacak aranızda en fazla haraket edilen bir bölgede yapıldığı için flep yöntemi sonrası iyileşme döneminde yani ilk haftalarda dikkat etmek lazım, plates, yoga, jinnastik, yüzme, koşu gibi sporları yapmamak lazım, ama yürümek serbesttir, yada iş hayatınıza devam edebilirsiniz.

Kızlık zarı dikimi kayıtlara geçer mi ?

Hymenoplasti ameliyatları son derece mahrem operasyonlar olduğu için ulu orta heryere yazılacak çizilecek veya konuşulacak işlemler değildir, dolayısı ile zarını diktirecek bayanlar bunun  full gizli olmasını arzu ederler, ama bu durumda zaten devlet hastanelerinde bu ameliyat kesin olarak yapılmaz bilgisi ile onları bir kenara attıktan sonra geriye kalan özel hastaneler ve tıp merkezlerininde SGK anlaşmalı olup tüm işlemleri sgk sistemine kaydetme zorunluluğunu hatırlatalım, bu durumda sanıyorum kızlık zarı dikimi ile ilgili ameliyatların neden hep özel jinekolog muayenehanelerinde yapıldığını anlarsınız.

Kızlık zarımı diktirdim kanamadı

Kızlık zarı diktiren hanımların korkulu rüyası sanıyorum dikim sonrası girilecek cinsel birliktelikte kanama olmaması durumudur, gerçek flep yöntemi yapıldığında bu risk nerede ise yok denebilir ama flep adı altında geçici kızlık zarı dikimi yapıldı ise vay halinize diyelim, zira düğün öncesi gidip bir geçici dikim daha yaptırmazsanız kanama olmayacağını bilmelisiniz.

 

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

“Kızlık Zarı Dikim Anlaşılır mı ?” için 16 yorum

  1. Dikilen dikiş yerinde ufak bir delik var ve üst tarafta artık gerçekten yoruldum oranın delik bi şekilde görmek baya üzdü beni malesef başka bir doktora gidip muane olacam acaba o delik bir sıkıntı çıkarır mı veya yukarıda ki 1 santim kadar olan ve tutan ette yırtılır mı die çok korkuyorum

    Beğen

      1. Yukarı tarafta ama minicik bir delik var ve o vajina girişindeki üst taraf 1 santim kadar oranın yırtılır mı acaba die endişelendim yoksa açık olan yer kendi kendine tekrar dan kaynar mı

        Beğen

  2. Kızlık xarı hakkında sadece turgay hoca hakkındaki bilginiz var onun dışında en iyi doktor bılıyormusnuz burcu abla ?

    Beğen

    1. Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıracak San Başka bir şehirde bile olsan Turgay Karakaya ya gelmeni tavsiye ederim çünkü. KAlıcıyı tutdurabilen çok az doktor var Bunlardan birisi de Turgay hocamız ama onun dışında geçici kızlık zarı dikimi yaptıracaksanız sana en yakın herhangi bir doktora yaptırabilirsin

      Beğen

  3. Burcu hanım merhabalar bi sorum olcak benim turgay beye gitmem mümkün değil malesef çalışmıyorumda o yüzden yaşadığım yere en yakın doktor olan doktora gitmeyi düşünüyorum bu doktorlar hakkında bi bilginiz yada fikriniz varmı lütfen yardımcı olun bana bu konuda çok zor durumdayım

    Beğen

      1. Yorumları okudum ama hic yaptıran yok orda nasıl emin olabilirim peki bu doktordan bi öneriniz var mı bu konuda

        Beğen

        1. Bütçeniz de sadece bir kere kızlık zarı dikimi yaptıracak İmkan varsa en bilindik yerde yaptırmakta fayda var ama yaptırdıktan sonra başarısız olduğunda başka bir doktora daha gidecek maddi Hattınız varsa deneyebilirsiniz

          Beğen

  4. Burcu Nur abla iyi akşamlar Ben de kızlık zarı dikimi ameliyatı yaptırmak istiyorum fakat en büyük korkum evlendiğimiz zaman kızlık zarı diktir deyimin anlaşılabilmek olasılığıdır yani kızlık zarı dikimi anlaşılır mı Tam olarak emin olamıyorum ya da anlaşılmaması için hangi doktora bitirmeliyim bu konuda sizden yardım rica ediyorum flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi Düşünüyorum henüz evlenmeme uzun bir zaman var Bu arada ümit ediyorum ki dokuların tamamen doğallaşır ve ameliyat izleri ortadan kalkar Tabii ki evlendiğimiz zaman da gerdek gecesinde kızlık zarı kanaması ortaya çıkması gerekir Bunu bana Garanti e bilecek ve ameliyattan sonra Aradan kaç sene geçse bile evlenince Anlaşılmayacak bu şekilde ameliyat yapacak bir kızlık zarı diken Doktor arıyorum Bu konuda mutlaka Senin bir fikrin vardır Bu siteyi hazırladığına göre uzun zamandır araştırdığını tahmin ediyorum lütfen yardım

    Beğen

Yorum bırakın