Lazerle kızlık zarı dikimi

lazerle kızlık zarı dikimi

lazerle kızlık zarı dikimi
Lazerle kızlık zarı dikimi

Kızlık zarını lazerle diktirmek size çok havalı geliyor olabilir, son teknoloji laserle dikiyoruz , %100 sonuç alırsınız lazer bu boru değil ! Türk milleti reklam konusunda çok yaratıcıdır derler ama bu konuda abartının dozu gerçekleri bir hayli aşmış görünüyor, bir gazeteci olarak kızlık zarı dikimini araştırırken kendimi bu ameliyata gerçekten ihtiyacı olan bir genç kız olarak gördüm, empati yaptım. Kızlık zarı dikimi diye google a yazınca en üstte reklamlar çıkıyor, lazerle kızlık zarı dikeriz, garanti sonuç gibi bir kaç doktorun lazer silahları ile birbirlerine açtıkları savaşa şahit olursunuz. Bende ilk gördüğümde etkilendim, diktireceksen lazerle diktir jilet gibi olsun hiç anlaşılmasın diye aklından geçiriyor insan. Olay bana çok ilginç geldi hemen araştırdım, tanıdığım birkaç cerrah ile konuştum, hocam lazerle dikiş atılır mı , yırtılmış doku lazer ile dikilebilir mi gibi yuvarlak sorular sordum, bana güldüler, cerrahi branşlarda kullanılan lazer cihazları bıçak gibi kullanılır ve dokuları yakarak keser, lazerle dikim yapılmaz dediler. Sonra lazerle kızlık zarı dikilir diye boy boy reklam veren 3 doktoru aradım sekreterleri evet lazerle kızlık zarı dikimi yapıyor hocamız dedi, biri direkt doktora bağladı, bayan bir doktor, hocam lazerle kızlık zarı dikimi yapıyormusunuz , evet canım yapıyorum, peki lazerle dikiş atmak nasıl oluyor, benim bildiğim lazerle yakarak kesim yapılır ancak dedim, ses rengi biraz değişti, kısa bir sessizlik lazerle kesiyorum sonra ameliyat ipliği ile dikiyorum dedi, o zaman lazerle kızlık zarı dikimi yapılmaz diyebilirmiyiz ? Çökmüş bir sesle evet dedi ve bağlantımız koptu.

Gerçekten kızlık zarı dilimi yapan başka doktorlarlada konuştum, cerrahi ameliyat ile flep yöntemi kullanılarak dikilerek yapıldığını detaylı ve kendinden emin bir ses tonu ile anlattılar, lazerle kızlık zarı dikimine ne diyorsunuz dediğimde ise etik kuralları alt üst eden bir reklam hilesi olarak değerlendirdiler.

Lazerle kızlık zarı dikimi yapan doktorların ortak bir özelliği daha var, genellikle evlilikten birkaç gün önce mecburi kontrole çağırıyorlar, farklı bir zamanda gelsek olmuyor mu ? Hayır farklı bir zamanda gelebilirsiniz ama ne olursa olsun düğüne birkaç gün kala gelmek zorundasınız yoksa garanti veremeyiz diyorlar, önceki yazılarımda neden düğün öncesi kontrolü zorunlu tuttuklarını yazdım, sizi çok sevdikleri için değil, geçici kızlık zarı dikimi yapmak için çağırılıyorsunuz, o zaman ben neden şimdi kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırıyorum ? Evet bu sorunun cevabı ; şu andada kalıcı ismi verilmiş geçici dikim yapılıyor olabilir, peki nasıl emin olacağım bana kalıcımı yapıldı yoksa geçici mi? Başka bir doktora muayene olarak anlayabilirsiniz.

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

“Lazerle kızlık zarı dikimi” için 7 yorum

  1. kadınlar kulübünü araştırıyorum uzun zamandır okumadığım kızlık zarı dikimi yorumu kalmadı ve lazerle kızlık zarı diktirdim evlendim kanama oldu diye yazanı rastlamadım.

    Beğen

  2. Kızlar ben uzun zamandır araştırıyorum flep yönteminde garantili sonuç veren ve birçok olumlu kızlık zarı dikimi yorumlarına konu olan kızlık zarı diken en iyi doktorlar lazerle kızlık zarı dikimi yapmıyorlar. İyi birşey olsa onlar yapar. Mesela turgay beye sordum lazerle kızlık zarı dikimi yapılır mı diye kesinlikle hayır yanıtını aldım.

    Beğen

  3. Yok ablacığım baştan insana cazip geliyor lazerle kızlık zarı dikimi diye ama sonra araştırdım forumlarda falan baktım kadınlar kulübünde falan lazerle kızlık zarı dikimi yaptırıp da memnun kalan birisine rastlamadım Bence en iyisi ameliyatla kızlık zarı diktirmek

    Beğen

    1. Ben ameliyat hemşiresi bir arkadaşıma sordum Böyle bir şey olabilir mi Diye kesinlikle olmaz diyor Onlar da ameliyatlarda lazer kullanıyorlarmış ama lazerle dikiş atılması veya yapıştırma yapılması mümkün değildir diyor yani lazerle kızlık zarı dikimi Bence cahil insanlara yönelik bir reklam

      Beğen

      1. İnsanı gerçekten salak yerine koyuyorlar. lazerle kızlık zarı dikimi gerçekten mümkün değildir. Lazer cihazı kesmek, yakmak ve yok etmek için kullanılır. Lazerle dikiş atılması deli saçmasıdır. Ama halkın cehaleti kullanılıyor aman dikkat kızlar !!

        Beğen

    2. Gerçekten merak ediyorum lazerle kızlık zarı dikimi reklamına inanıp dikime giden kızlar oluyor mu acaba ?

      Beğen

Yorum bırakın