Kızlık zarı dikimi sonrası yorumlar


kızlık zarı dikimi sonrası yorumları
kızlık zarı dikimi sonrası yorumları

Henüz kızlık zarınızı diktirmediyseniz kızlık zarı dikimi yorumları yazımı okuyun, birçok örnek yorum bulacaksınız, ama kızlık zarı dikimi yaptırdım ve sonrası ne yapacağım diyorsanız bu makaleyi okumaya devam edin. 2500 TL kadar paraya kıyıpta yaptıracağınız kızlık zarı dikimi sonrası yorumların anatomisine kadar gireceğim bu yazımda ayrıca kızlık zarı diktirenlerin başarı oranları, kızlık zarı diken hangi doktorların dürüst davranıp hangilerinin kurt – kuzu oyunu oynadığınıda araştırmalarıma dayanarak zikrediyorum. Aslında bakirelik ameliyatlarında en can alıcı nokta kızlık zarı dikimi sonrası nasıl bir sonuç alınacağıdır, bunlarıda kısmen hasta yorumları üzerinden öğrenebiliyoruz, daha ameliyat olmamış hangi doktor daha iyidir diye araştıran yada kızlık zarım bozulmuşmudur diye komik hikayeler yazan kızların binlerce yorumu arasından gerçekten kızlık zarı dikimi sonrası yorumlarını bulmak için biraz şaşı olmak lazım. Binlerce yoruma bakıyorum bunların çoğu sürtünme yolu ile veya kızmi cinsel temas ile, mastürbasyon ile kızlık zarının bozulup bozulmayacağını soran kişiler, bazılarıda zar dikim ameliyatları hakkında tecrübeli bayanlardan bilgi almaya çalışanlardan oluşur, %1 kadarıda gerçekten kızlık zarını diktirenlerin yorumlarıdır. Zaten hayatının en stresli günlerini geride bırakmış sınıfı pekiyi ile geçmiş bir bayan internete gireyimde birkaç yorum daha yazayım, benim çektiğim zorlukları diğer genç kızlar çekmesin diye nadiren düşünür, ama bazıları çıkıp yazıyor, onlara helal olsun diyorum, yazsınlar ki insanlara ışık olsunlar, bu bayanlar genelde kocaları denizci, kamyoncu veya sık sık iş seyahatine çıkan evde yalnız kalıp boş zamanlarını yorum yazarak değerlendiren kişilerdir, yoksa kocasının yanından ben kızlık zarımı diktirdim, çok başarılı oldu, gerdek gecesinde şakır şakır kanadı diye yazmak için mangal gibi yürek ister 🙂

Kızlık zarı dikimi yaptıranlar arasında bir kısım bayan maalesef hüsrana uğruyor, karaları bağlıyor ve depresyona giriyor, bunun sebebide kişisel ustalık gerektiren bu ameliyatı yanlış doktorlara yaptırmış olmalarından geçiyor, kızlık zarı dikimi yorumları arasında göz yaşları cep telefonuna damlayan çok kıza rast geldim. Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptım diyipte aslında geçici kızlık zarı dikimi yapan ve evlenmeden birkaç gün önce kontrole çağırarak aaa tutmamış sizin dokularında problem var, kızlık zarınızın yapısı çok ince ondan tutmadı, gel sana geçici kızlık zarı dikimi yapalımda işin hallolsun gibi mazeretlerle önce şevkat sonra dirsek gösteren doktorlara aman dikkat. Böyle bir şüpheniz varsa ameliyattan sonra başka bir jinekoloğa kontrole gidip durumdan evlilik öncesi dönemde habardar olabilirsiniz, en azından iş işten geçmeden önlem alırsınız gerçekten sonuç alacağaınız bir doktora yeniden dikim yaptırırsınız.

Flep yöntemi yaptıranların yorumların yorumlarında genellikle iyileşme dönemindeki sorular ön plana çıkıyor, dikişlerin pansunamı nasıl yapılacak, kabızlık durumunda ne yapmak gerekir, iş hayatıma aynı gün devam edebilirmiyim, denize havuz ne zaman girmeliyim, daracık kot pantolon giysem sorun olur mu, kızlık zarı dikimi sonrası topuklu ayakkabı giysem noolur gibi sorular yoğunluk kazanıyor.

Kızlık zarı dikimi sonrası akıntı sorununuda yorumlayan çok kız var, bende araştırdım, şeffaf ve ölü tavuk veya bayat balık gibi kokmuyorsa bişiicik olmaz 🙂

Kızlık zarımı diktirdim kanamadı diye yazanların altını kırmızı kalemle çizmek lazım, zira çok önemli bir şey bu, kızlık zarı dikiminde hangi doktora gitmemek gerektiğini işaret ediyor, ama bu tip suçlayıcı yorumlarda yorum metnini çok dikkatli okuyun, cümle yapısı, mantık gibi detaylara girin, zira bazen bir doktoru karalama veya övme amaçlı sunni yorum yazılmışta olabilir.

Kızlık zarı dikildikten sonra ne zaman iyileşir diye bana sorsanız artık araştırmalarıma dayanarak uzmanlaştığıma göre geçici kızlık zarı dikiminde iyileşme süresi olmadığını ama kalıcı kızlık zarı dikimi flep yönteminde 3 haftalık bir iyileşme süresi olacağını söyleyebilirim, ama çalışıyorsanız işe devam edebilirsiniz.

Kalıcı kızlık zarı dikimi kesin sonuç verir mi ? Doğru doktoru bulursanız kesin sonuç almamanız için hiçbir sebep kalmaz, kızlık zarı diken doktorlar arasında yaş tahtaya basmamak için nelere dikkat etmeniz gerektiğini bu ve önceki yazılarımda detaylı olarak yazdım.

Kızlık zarımı diktirdim evlendim gibi iyi bir başlıkla yorum yazabilmek için gerçekten kızlık zarı diken en iyi doktoru bulmalısınız, gerçek flep yöntemi sizi hedefe götürecek en iyi metoddur.

Flep yöntemi ile kızlık zarı dikimi ameliyatlarında gerçekten kalıcı kızlık zarı dikimi yapılıp yapılmadığı konusunda şüpheye düşerseniz başka bir jinekoloğa kızlık zarı muayenesine gitmekte çekinmeyin.

Bana soru sormak için burcunurdemirel@gmail.com

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

“Kızlık zarı dikimi sonrası yorumlar” için 6 yorum

  1. Burcunur hanım günaydın, rahatsız ediyorum fakat bugün 10. Gün. Dr Turgay Karakaya hocam dikmişti. Bugüne kadar çok şükür bir sıkıntım olmadı. Bugün büyük tuvaletim sonrası peçete de pembe parmak ucu kadar sıvı vardı. Kabız falan değilim bir zorlamada yaşamadım. Bir sıkıntı olabilir mi?

    Beğen

    1. iyileşme döneminde minik kanamalar önemsizdir, ben binlerce kızlık zarı dikimi sonrası yorumu okudum birçoğunda bu şekilde dikim sonrası damla şeklinde kanamalar oluyor ve sonuç alıyorlar merak etmeyin.

      Beğen

  2. Burcu hanım merhaba , bi sorum olacaktı . Dün dr turgay karakaya da flep işlemi yaptırdım. Spreyi sıkarken bacağı aralamak zorunda kalıyorum, alafranga tuvalste otururken de korkarak oturuyorum, doktor beyin verdiği kağıtta alafranga alaturka tuvalet farketmez diyor ama, bi sıkıntı çıkmaz değil mi , bunlardan. Dikişlere zarar vermez.

    Beğen

  3. Merhaba kızlık zarı dikimi sonrası çalışmaya kaç gün sonra devam edebilirim Bu konuda ameliyat yaptıranlar bana yazabilirler mi mesela Doktor Turgay Bey ile görüştüm ertesi gün çalışmaya devam edebilirsiniz diyor

    Beğen

  4. bende kalıcı flep yöntemi yaptırmak istiyorum hangi doktora gideceğim konusunda bana rehberlik edecek tecrübeli bir arkadaş var mı

    Beğen

    1. bir doktor seçebildini mi bende araştırıyorum istanbula geleceğim kalıcı kızlık zarı dikimi için ankaradan. ankarada geçici yapıp kalıcı yaptım diyorlar

      Beğen

Yorum bırakın