Kızlık zarı diktirdim kanama olmadı


2500 – 3000 TL kadar para bayılıpta kızlık zarı dikimi yaptırdım kanama olmadı gibi bir sonuç elde etmek sanırım insanı çileden çıkarmaya yetecektir. Genital estetik ameliyatlar içinde sayılan kızlık zarı onarım operasyonları doktorların kendi el becerileri ve bu konudaki yeteneklerine direkt olarak bağlı olduğu için kızlık zarı diken doktorlar arasında seçim yaparken, yüksek fiyat isteyen daha iyi doktordur, profesör olan veya doçent olanlar daha iyi ameliyat yapacaktır gibi standart kriterler pek geçerli olmaz. Tabiki sizden 8000 TL gibi aşırı yüksek veya 1000 lira gibi aşırı düşük kızlık zarı dikim ücreti taleb eden doktorlardanda şüphe duymak lazım o ayrı bir olay.

İstanbul’da kızlık zarı diken doktorlar : Zaten Kızlık zarı diktirmek içi istanbul dışında bir doktora gitmenizi hiç tavsiye etmem, bekaret ameliyatı için Türkiyenin tüm illerinden hatta avrupadan birçok hasta İstanbul’a geliyor olduğu için burdaki doktorlar diğer illerdekilere göre kat kat daha tecrübeli oluyorlar. Ama sadece şehir seçmekte yeterli değil, İstanbul’dada en iyi sonuç veren jinekoloğu bulup himenoplasti ameliyatımızı ona yaptırmalıyız. Hangi doktoru arasanız kendisini övecektir bu gayet normal ama bizim kızlık zarı diken en iyi doktoru seçmemiz için başka kriterlerimiz var, mesela kızlık zarı dikimi yorumlarında dikkatli bir analiz yaparsak kafamıza uyan jinekolog sayısını birkaç taneye kadar indirebiliriz, ayrıca ameliyat teknikleri konusunda gerçekle bağdaşmayan yöntemleri reklam eden doktorlarda bu konuyu az çok araştırmış kızların gözünden kaçmıyor, mesela lazerle kızlık zarı dikimi ilk başta size sempatik gelebilir, walla iyi doktor heralde bu teknolojiyi full kullanıyor, kızlık zarımı son sistemle dikecek diye sevinebilirsiniz ama madalyonun diğer yüzüne bakınca lazerle kızlık zarı dikiminin tıbbi gerçeklere aykırı olduğu, yanık izi ve renk kararması gibi yan etkilerle başarı oranının oldukça düşük olduğunu görüyorsunuz. Yine % 100 sonuç garantisi veriyoruz, 4 kat flep kalıcı kızlık zarı dikiyoruz gibi reklamlara takılıp tav oluyorsunuz, aa hemde b. doktormuş, derdimi rahat rahat anlatırım diye sevinerek gidiyorsunuz, kalıcı olması için düğünden birkaç gün önce MUTLAKA gelmen lazım yoksa yapılan işleme garanti veremeyiz diyor, madalyonun diğer yüzünü çeviriyorsunuz, aslında gizli plan size kalıcı adı altında geçici kızlık zarı dikimi yapmak ve düğüne birkaç gün kala zorunlu kontrole geldiğinizde bir kez daha geçici kızlık zarı dikimi yapmak olduğunu görüyorsunuz. İşte bu durumda gerçek flep yöntemi yapan jinekoloğu bulmak gerekiyor.

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

One thought on “Kızlık zarı diktirdim kanama olmadı”

  1. Bu konuda tecrübeniz var mı bilmiyorum ama en azından tecrübesi olanlar bana cevap versin Ben Ankara’da kızlık zarı dikimi yaptırdım kalıcı flep yöntemi daha sonra yanlış anlamda evlilik öncesi cinsel ilişkiye girmeye karar verdik ama kızlık zarı kanaması meydana gelmedi Hatta cinsel ilişki çok kolay oldu yapılan ameliyat hiçbir işe yaramadı daha sonra araştırdım ki Ankara’da benim Doktorum dahil olmak üzere bazı Doktorlar kalıcı kızlık zarı dikimi adı altında geçici kızlık zarı dikimi yapıyormuş bu insanları bu şekilde kandırıyor Muş unun üzerine araştırmalarıma devam ettim ve gerçek kızlık zarı dikimi gerçek flep yöntemi için İstanbul’a gelmeyi planlıyorum bu konuda tecrübesi olan ve beni doğru yola sevk edecek olan arkadaşlar olursa çok sevinirim

    Beğen

Yorum bırakın