Kızlık zarı dikimi Arnavutköy İstanbul


İstanbul’un kuzeyinde Arnavutköy İlçesinde kızlık zarı dikimi yapan doktorlar ve hastaneler hakkında bilgi vermek istedim, aslında eski hali ile dev bir köyü andıran Arnavutköy ilçesi 3. havaalanı yani yeni havalaanı yapılması ile birdenbire canlandı ve arazi fiyatlarında artış oldu Arnavutköy ilçesinde faaliyet gösteren Arnavutköy Hastanesi, Özel Doğanay tıp merkezi, Sevgi tıp merkezi, Medicare tıp merkezi gibi sağlık kuruluşlarında kızlık zarı dikimi yapan doktor olmadığını yada bu konuda mesafe katetmiş bir uzman olmadığını gördüm, bu durumda Arnavutköyde kızlık zarı dikimi yaptırmak isteyen hastaların Bakırköy gibi bekaret ameliyatlarının sık yapıldığı ilçelere gelmelerini tavsiye edeceğim.

Kızlık zarı dikimi yorumlarını inceledeğinizde ülkenin bütün illerinden hastaların  himenoplasti ameliyatı için fikir alışverişinde bulunduklarını görüyorum, bunlar arasında en kalabalık il olan İstanbul başı çekerken yıldızı yeni parlayan Arnavutköy’den kızlık zarı dikimi yorumu yazan bayanlarada denk geliyorum, bunlar genelde Arnavutköy den Bakırköy gibi merkezlere gelerek bu işlemi yaptırmış veya yaptırmayı düşünen bayanlardan oluşmaktadır.

Arnavutköy’den kızlık zarı dikimi için işlek ilçelere geldiğinizde kızlık zarı dikimi yapan doktor seçerken özellikle dikkat etmeniz gereken hususlara makalelerimde geniş olarak yer verdim. Kızlık zarı dikimi ameliyatları apandisit veya fıtık ameliyatı gibi sıradan operasyonlardan farklıdır, kızlık zarı diken doktorun direkt olarak kişisel el becerisi ve tecrübesine dayalı olarak olumlu sonuç verir.

Bu durumda size Arnavutköyde herhangi bir jinekoloğa giderek kızlık zarı dikimi yaptırabilirsiniz diyemiyorum, tavsiye olarak ayda yılda bir kızlık zarı dikimi yapmış hekimlerden ziyade hergün birçok bekaret ameliyatına giren özellikle kızlık zarı üzerine uzmanlaşmış doktorların kapısını çalmalısınız.

Ama birkaç sene içinde Yeni havaalanı açıldığında Arnavutköy’dede kızlık zarı diken başarılı doktorlar olacağını tahmin ediyorum, dikkat ederseniz kızlık zarı deikimi yapan doktorlar genelde havaalanlarına yakın muayenehane açıyorlar.

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

“Kızlık zarı dikimi Arnavutköy İstanbul” için 7 yorum

  1. SLM BEN İSTANBUL ARNAVUTKÖYDE ( YENİ HAVAALANININ ORADAKİ ) OTURUYORUM BURADA KIZLIK ZARI DİKİMİ İÇİN BU İŞİ İYİ BİLEN BİR DOKTOR BULAMADIM BANA HANGİ DOKTORU TAVSİYE EDERSİNİZ . ARNAVUTKÖY ŞART DEĞİL ZATEN OLMASINDA

    Beğen

Yorum bırakın