Esnek kızlık zarı


Çoğunlukla 3000 TL ye yakın para ödeyerek kızlık zarı dikimi ile sonuçlanan esnek kızlık zarı cinsel aktivitesi olan veya olmayan birçok bayanın ilgisini çeken bir konu, henüz ilişkiye girmemiş ve bekarete önem veren bayanlar için korkulu rüya olurken cinsel ilişkiye girip çeşitli sebeplerle kanaması olmayanlar içinde sığınılacak bir liman gibi görünebilir. Esnek kızlık zarı nedir , ne değildir, esnek kızlık zarı dikilebilir mi, kanayan kızlık zarına çevrilebilir mi ? bunları araştırdım sizin için. Kadınlarda gerek vajinanın dış kısmındaki küçük dudaklar, büyük dudaklar ve klitoristen oluşan cinsel organ girişleri , gerekse vajinada 1-2 cm derinde bulunan ve normalde küçük dudaklar tarafınca örtülmekte olan kızlık zarının bireyden bireye çok değiştiğini herkes bilir, kiminde çok büyük ve sarkık küçük dudaklar bayan bakire bile olsa yoğun seks yaşantısı varmış izlenimi doğurduğu gibi esnek kızlık zarıda cinsel ilişkiye girmeyenlere daha önce cinsellik yaşamış şüphesi yapıştırabilir.

Esnek kızlık zarı kaçıncı ilişkide bozulur ?

Neyse biz gelelim esnek kızlık zarına, öncelikle hiç ilişkiye girmemiş bayanların acaba kızlık zarım esnek olabilir mi sorusunu irdeleyelim, bunu net olarak anlayabilmek için mutlaka jinekolog muayenesinden geçmeniz gerekir, ama bir aynayı yere koyduğunuzda ve üzerine çömelip küçük dudakları yanlara çektiğinizde kızlık zarının ortasında penis girecek boyutta bir delik varsa ( adet deliği ) kızlık zarınızın esnek olabileceğini ve ilk cinsel ilişkide kan gelmeyeceğini tahmin edebilirsin.

Esnek kızlık zarı kimlerde bulunur ?

Cinsel ilişkiye girdim kan gelmedi, kızlık zarım esnek midir ? daha önce cinsellik yaşamadı iseniz ki buna sürtünme şeklindeki ön sevişlemelerde ve mastürbasyonda parmak sokmalarda dahildir, büyük ihtimalle esnek kızlık zarına sahip olduğunuz söylenebilir, kesinleştirmek için mutlaka jinekolog muayenesi gerekir.

Esnek kızlık zarı raporu nasıl alınır ?

Kızlık zarımın esnek olduğu söylendi ama ben evleneceğim zaman gerdek gecesinde kızlık zarı kanaması olmasını istiyorum , bunun için ne yapmalıyım ? Kızlık zarının esnek bile olsa flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi ile yeniden kanayan bir kızlık zarınız olur. Önceden esnek kızlık zarına sahip olduğunuz için yeni yapılan kızlık zarıda esnek olacaktır düşüncesi tamamen yanlıştır, zira vajina duvarlarınızdan yeni bir zar yapılıyor ve ilişkide kanayacak şekilde inşaa ediliyor.

Esnek kızlık zarı hamileliğe engel midir?

Esnek kızlık zarı ile ilişkiye girmiş olduğum daha sonraki muayenelerde anlaşılır mı ? Evet anlaşılır ilişkiye girdikçe ortadaki adet deliği genişler dolayısı ile cinsel aktivitesi olan esnek kızlık zarı var denir. Yani benim kızlık zarım nasılsa esnek, evlenmeden önce istediğim kadar ilişkiye gireyim, evlendikten sonra kan gelmeyince doktora gittiğimizde esnek kızlık zarı der yırtarım diye düşünüyorsanız evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Esnek kızlık zarı muayenesi nasıl yapılır ?

Esnek kızlık zarı dikilebilir mi ? evet gerçek flep yöntemi uygulayan bir jinekolog bulup diktirebilirsiniz, kendi vajina duvarlarınızdan elde edilen yeni kızlık zarınız eski esnek zarla alakasız bir yapıya sahip olacak ve evlendiğinizde kanama gerçekleşecek. Kızlık zarı dikimi yapan doktorlar arasında hangilerinden sonuç alıp hangilerinden alamayacağınızla ilgili birçok bilgiyi önceki yazılarımda verdim üşenmeden okursanız yaş tahtaya basmadan bu sorunu atlatırsınız.

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

“Esnek kızlık zarı” için 13 yorum

    1. Esnek kızlık zarı olayını büyük Bir şanssızlık olarak görüyorum bir genç kızın başına gelebilecek en kötü şeylerden birisidir Çünkü evlendiğiniz zaman yaşınız daha önce başka insanlarla yatmış olduğunuzu düşünecek O yüzden esnek Kızlık zarı için ameliyat düşünüyorum yani kızlık zarı dikimi yaptıracağım Sırf bu esnek kızlık zarından kurtulmak için

      Beğen

  1. Merhabalar . Ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama hiçbir kanama olmadı . Sadece bir gün sonra leke geldi bir damla . Dayanamadım doktora gittim ve kızlığımın bozulduğunu söyledi . Kızlık zarın esnek ve genişmiş dedi . Şimdi ben diktirme yapsam bile geniş olması sorun olacak mı ?

    Beğen

    1. Kalıcı kızlık zarı dikimi flep yönteminde vajinada kullarımızdan sıfırdan yeni bir zar yapıldığı için kızlık zarının esnek olması sonucu değiştirmez esnek kızlık zarına da aynı şekilde kızlık zarı dikimi yapılıp sonuç alınır

      Beğen

  2. ben nışanlımla ilişkiye girdim kanama olmadı. ilk önce birşey demedi ama 2 ay sonra başıma kakmaya başladı. daha önce ilişkiye girmediğimi ıspatlamak için bir jinekoloğa muayene oldum esnek kızlık zarı var dedi ama daha önce başkası ile iliki durumunuzu bilemem dedi. Nışanlım bunun üzerine beni terk etti şimdi ben ne yapacağım ??

    Beğen

    1. Slm canım kızlık zarı forumlarında çok okuyorum bu şekşilde çok kız var terkedilen. Ama tek çare kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırmak inan. Araştırmaya başla bence.

      Beğen

  3. Ben 8 senedir ewliyim eşimle ilk gerdege girdiğim de kızlık zarım da yırtılma olmadı kan gelmedi daha öncede bi başkasıyla birlikteliğim olmamıştı 3tane de çocugum var 8sene den beri dir eşimde bi şüpe var bana karşı başkasıyla birlikte olmuşsun sen diyor ben hayır desem de inanmıyor bana benim eşimi inandırmam için ne yapmam gerekiyor bana yalvarırım yardım edin

    Beğen

  4. Doğuştan bakire olamamak gibi birşey var mı. Doktor başka bir hastalıkla muayene ederken bir den sen bakire değilsin demiş kız arkadaşıma

    Beğen

Yorum bırakın