Flep yöntemi yorumları


Flep yöntemi yorumları genel hatları ile kızlık zarı dikimi yorumlarının %90 kadarını kapsıyor, bütçenizden ayırdığınız 3000 TL kadarlık bir ameliyat parası ile özellikle himenoplasti ameliyatları üzerine çalışan az sayıda doktor arasından en iyi sonuç veren jinekoloğu seçme konusunda ilk başvurulan kaynaklardır. Benim blog sayfamda yani bu okuduğunuz sitedede kızlık zarı dikimi yorumları bölümüne bakarsanız birçok hastanın flep yöntemi için doktor arayışında olduğunu ve flep yöntemi yaptırıpta olumlu sonuç alanların tavsiyelerini görürsünüz. Kalıcı kızlık zarı dikimini bu kadar popüler yapan sebeplerin  başında gerçek kızlık zarı ile nerede ise aynı görünüm ve kanama potansiyeline sahip bir kızlık zarı vadetmesi, ameliyattan sonra cinsel ilişkiye girmek için kısıtlı bir zaman değilde sonsuz bir süre vermesidir.

Flep yöntemi iyileşme süreci

Ama bu noktada dikkat edilmesi gerekn önemli bir handikap vardır, flep yöntemi standart , tanımlanmış , tıp kitaplarına geçmiş bir ameliyat tekniği olmadığı için bu ameliyattan sonuç almak tamamen ameliyatı yapan doktorun el becerisine dayanmaktadır, yoksa büyük süslü binalarda, akademik olarak gidilebilecek en üst düzeye yani profesörlüğe yükselmiş bir jinekologla kızlık zarı dikimi konusunda tecrübe ve kişisel el becerilerini maksimize etmiş meşhur bir uzman doktoru karşılaştırdığınızda mantığınıza ters bile gelse profesörden ziyada uzman doktorun hastalarının çok daha iyi sonuç aldığını gözlemleyebiliyoruz.

Flep yöntemi ne kadar dayanır ?

Kızlık zarı diken doktor seçiminde ilk bakışta size deli saçması gelen araştırma sonuçları o yüzden son derece geçerli ve sonuç verici hale gelmesinin sebebi budur. Mesela ben 2017 kasımından beri bu konuyu araştırmakta olan bir yavru gazeteci olarak size flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimini bayan bir doktora yaptırmayın dediğimde bana anti- feministmisin , kadın düşmanı bir kadın mısın gibi düşünceler yöneltiyor olabilirsiniz, ama sizde benmi yaptığım gibi 100 e yakın doktorla bu konuyu bir hasta gibi görüşüp binlerce kızlık zarı dikimi yorumu okuyup analiz etmiş olsaydınız saçma bile gelse bu kriterlere deli gibi inanırdınız, gerçektende geçici kızlık zarı dikimi için demiyorum ama kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıracaksanız bir erkek jinekolog bulun kendinize diyorum. Onun dışında erkek veya kadın farketmez lazerle kızlık zarı dikimi konusunda ön plana çıkan doktorlara güvenmeyin diyorum, zira araştırdım, lazer cihazı dokuları kesmeye yarayan bir cihazıdır, yoksa dokuları birbirine dikmek için kullanılmaz, size teknolojik – sempatik gelebilir ama lazerle kızlık zarı dikimi yaptıranların tama yakınının başarısız olduğunu ve sonuçta kalıcı kızlık zarı dikiminden vazgeçip en ilkel metod olan geçici kızlık zarı dikimine razı olduklarını görüyorum.

Kızlık zarı dikimi yorumları 2019

Yine flep yöntemi yorumlarında sık sık karşınıza çıkacak olan kalıcı kızlık zarı dikimi sonrası kontrol için düğünden birkaç gün öncesini zorunlu tutmak. Yine erkek veya kadın farketmez kızlık zarı dikimi yorumlarını iyi okuyun, bir doktor sizi kalıcı kızlık zarı dikimi için düğüne birkaç gün kala kontrole çağırma konusunda ısrracı ise ve gelmezseniz garanti veremem diyorda bilin ki size kalıcı kızlık zarı dikimi yerine çaktırmadan geçici kızlık zarı dikimi yapacaktır ve bu işlem zaten 10 gün içinde yok olacağı için düğün öncesi kontrole geldiğinizde dikişleriniz atmış, dokularınız tutmamış gibi bahanelerle yeniden geçici kızlık zarı dikimi yaparak sizi gerdeğe yollayacaktır.

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

“Flep yöntemi yorumları” için 7 yorum

  1. Arkadaşlar Ben birkaç kişinin tavsiyesi üzerine ve forumlarda okuduğum kızlık zarı dikimi yorumlarına dayanarak Dün Dr Turgay Karakaya’nın muayenehanesinde flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım ameliyatım 20 dakika sürdü ve bugün çalışma hayatıma devam ediyorum Tabii ki biraz ağrılarım oldu ufak tefek kanamalarım oldu ama bunları Zaten kızlık zarı diktirenlerin yorumları da birçok kız yaşamış okudun mu size yardımcı olmak açısından merak ettiğiniz şeyleri bana sorabilirsiniz

    Beğen

  2. Kızlar ben flep yöntemi yaptırdım Bursada bir doktora ama dikişler tutmadı. Hata benim dokularımda imiş öyle söyledi. Şimdi Bu yazılarınızı okudukça ümit bağladım. Yeniden flep yöntemi yaptırmak istiyorum İstanbul’da. Bu sefer tutma ihtimali nedir sizce ?

    Beğen

  3. selam bende bir bayan kadın doğumcuyu aramıştım oda bana kalıcı dikim yaparım ama düğünden birkaç gün önce mutlaka kontrole gelmen lazım dedi bende şüphelendim ve ona gitmekten vazgeçtim arkadaşlar iyi araştırın

    Beğen

    1. ben Turgay beyi buldum kendisi ile görüştürdü asistanı beni düğün öncesi zorunlu kontrol yokmuş onda o yüzden onu tercih edeceğim kızlık zarı dikimi yorumlarında herkes iyi sonuç aldığını yazmış

      Beğen

      1. SLM BENDE FLEP YÖNTEMİ YORUMLARINDA BİRÇOK YERDE RASTLADIM TURGAY BEYE … HERKES GÜZEL ŞEYLER SÖYLEMİŞ HAKKINDA. ASLINDA OKUMADIĞIM KIZLIK ZARI DİKİMİ YORUMU KALMADI DESEM YERİDİR !! İNSAN KARAR VERİRKEN ÇOK EMİN OLMAK İSTİYOR.

        Beğen

Yorum bırakın