Kızlık zarı dikimi İstanbul


Maliyet açısından ortalama 3000 TL kadar olan kızlık zarı dikimi en güvenilir olarak İstanbul’daki birkaç jinekolog tarafınca yapılıyor. Uzaktan baktığınızda zor bir ameliyat gibi görünmese bile hastanın kesin sonuç beklentileri bu operasyonları gerçek anlamda becerebilen doktor sayısını oldukça düşürüyor. Ayrıca tıp eğitiminde hiç anlatılmayan ve jinekoloji ihtisasında eğitimi verilmeyen bir ameliyat grubu olduğu için her kadın doğum uzmanının bu operasyonu yapamıyor olmasını anormal karşılamamak lazım. Himenoplasti ameliyatlarında meşhur olmuş birkaç doktoru araştırdığınızda bunlarında kızlık zarı dikimi ameliyatlarında eski ustalardan öğrendikleri bilgileri kendi tecrübeleri ve el becerileri ile geliştirdiklerini ve sonuç verir hale evrimleştirdiklerini görüyoruz. Yani siz bir profesör veya doçent doktor arayışına girdi iseniz büyük ihtimalle yanlış yolda ilerliyorsunuzdur, zira akademik kariyer yapmış olmanın bu ameliyatta iyi sonuç verme konusunda bir korelasyon bulamazsanız. Ben tamamen kızlık zarı dikimi yorumlarını okuyarak bu kanaate varabiliyorum, binlerce bayan bu ameliyatı çeşitli doktorlara kızlık zarı dikimi yaptırıyor ve aldıkları sonuçları hasta yorumları şeklinde paylaşıyorlar, onlara bakarak hangi doktorun ne şekilde sonuç verdiğini tespit edebilirsiniz.

Kızlık zarı dikimi 2019 İstanbul

İstanbul’da kızlık zarı dikimi genelde özel jinekolog muayenehanelerinde yapılıyor, bazılarını diyebilir : ben büyük hastanelere güvenirim, özel muayenehaneler bana güven vermiyor .. ama bu biraz farklı bir konu , kızlık zarı dikimi çok gizli tutulması gereken bir ameliyattır ve birçok hasta bu operasyondan sonra sgk kayıtlarında bu ameliyatı görmek istemez, ama ülkedeki tüm özel hastaneler sgk sistemine bağlı olduğu için hastanelerde yapılan tüm işlemlerin sgk ya işlenmesi mecburidir, bu durumda insanların bekaret ameliyatını neden özel hastanelerde değilde özel muayenehanelerde yaptırdığını anlamış olursunuz. Özel muayenehanelerde sağlık bakanlığına bağlı çalışırlar ve her yıl bakanlıkça denetlenirler ama henüz sgk gibi ulusal bir sağlık sistemine bağlanmadıkları için herşeyin gizli kalması için tek adres durumundadırlar.

Kalıcı kızlık zarı dikimi

Dediğim gibi kızlık zarı diken doktorların çoğu İstanbul’dadır, peki bunlar arasında nasıl bir seçim yaparak sonuca ulaşabilirim ? zaten asıl mesele de bu 🙂 bekaret tamiri ameliyatını yaptırmaktan ziyade gerçekten sonuç alabileceğiniz, evlendiğiniz zaman kızlık zarı kanaması sağlayacak bir doktor bulmak önemlidir. Bu konuda nasıl karar vereceğinizi, hangi doneleri kullanacağınızı önceki yazılarımda hep anlattım, bir göz atarsanız mutlaka doğru yolu bulursunuz. Ama ben yinede özetlemek isterim :

İstanbul’da kızlık zarı dikimi doktor önerileri

  1. Lazerle kızlık zarı dikimi yapıyorum diyen doktorlara yaklaşmayın bile, araştırdığınızda göreceksiniz, lazerle kızlık zarı dikimi yapılmaz. Bir nevi dolandırıcılık olarak görebilirsiniz lazerle kızlık zarı dikimini. İyi araştırın. Başka branştan bile olsa lazerle dokuları dikmek mümkün müdür diye sorun bakalım. Yada tanıdık doktor yoksa bir ameliyat hemşiresine sorun. Yaş tahtaya basmayın.
  2. Kalıcı kızlık zarı dikimi yaparım ama düğünden birkaç gün önce MUTLAKA  kontrole gelmeniz gerekiyor, eğer gelmezseniz sonuç garantisi veremem diyen doktorları direkt olarak eleyin, listeden çıkartın. Kalıcı kızlık zarını gerçek anlamda yapabilen ve olumlu sonuç veren ben sadece 2 doktor bulabildim, ama kalıcı dikim yaparım diyen onlarca doktor var, çoğu sizi düğün öncesi kontrole çağıracaktır, son bir kontrolden geçirelim garanti olsun diyerek sizi tavlayabilirleri ama burada asıl amaç düğüne birkaç gün kala geçici kızlık zarı dikimi yapmaktır, Aslında size kalıcı deyip ilk baştanda geçici dikim yapıyorlar ama siz bunu anlamıyorsunuz, bir hafta sonra vajinanız yeniden açılıyor, farketmiyorsunuz, kendinizi bakire zannediyorsunuz, düğüne birkaç gün kala gittiğinizde bir geçici kızlık zarı dikimi daha yaparak olayı tamamlıyorlar, peki zaten son günlerde geçici yaptıracaksanız ilk başta neden kalıcı flep yöntemi için geldiniz ?
  3. Kızlık zarı diken doktorlar arasında b. doktorların özellikle kalıcı kızlık zarı dikiminde iyi sonuç verdiklerini görmedim desem yalan olmaz. O yüzden size saçma gelse bile b. doktorlardan bu konuda uzak durun.

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

“Kızlık zarı dikimi İstanbul” için 6 yorum

    1. Kızlık zarı dikimini İstanbul’da yaptırmak için adres ve Konum bilgisi alırsınız şehirler arası otobüs terminalinden sonra taksiyle veya metro ile doktorunuza ulaşabilirsiniz İstanbul’da kaybolmak diye bir şey yoktur merak etmeyin

      Beğen

  1. BURCU ABLA MERHABA .. BEN İSTANBUL’DA KIZLIK ZARI DİKİMİ AMELİYATI DÜŞÜNÜYORUM KALICI KIZLIK ZARI DİKİMİ FLEP YÖNTEMİ İÇİN BANA LÜTFEN EN İYİ DOKTORU TAVSİYE ET.. LAZERLE KESİNLİKLE İSTEMİYIRUM AYRICA DÜĞÜNDEN ÖNCE KONTROLE ÇAĞIRANLARDANDA OLMASIN ABLA

    Beğen

    1. Slm canım ben burcu ablan değilim ama bu konuda başımdan ameliyat geçmiş biri olarak sana dr turgay beyi tavsiye ediyorum istanbul’da. Kalıcı kızlık zarı dikimininde en iyi o bence.

      Beğen

Yorum bırakın