Kızlık zarı dikimi nerede yapılır ?

Kızlık zarı dikimi nerede yapılır

Kızlık zarı dikimi nerede yapılır
Kızlık zarı dikimi nerede yapılır

Kızlık zarı dikimi nerede yapılır, çok teşkilatlı bir ameliyathane, tam teşekküllü bir hastane gerekir mi ? hangi şehirde kızlık zarı dikimi yapılır, hangi doktorlar kızlık zarı dikimi yapar. Sanıyorum bu yola baş koymuş bir genç kız olarak önce bunların yanıtlarını aramışsınızdır. Bu yazıyı okuyorsanız bana daha işin başında rastlamışsınız demektir, aslında bu iyi bir şey. Kızlık zarı dikimi yaptırmanın dikenli yollarında ayağınıza çalılar batmadan , baldırlarınıza keneler yapışmadan nasıl atlatmanız gerektiğini bu blog sayfalarında anlatıyorum. Ama zaman ayırıp tüm yazılarımı okumalısınız. Zarif bir kuzu olarak kurtlar sofrasından geçerken etinizi butunuzu köprünün karşısına tek parça olarak geçirmenin yolu bu yazıları özümsemekten geçiyor. Abla çok abartmadın mı ya ? Hayır abartmadım canım. Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıracaksanız doktor seçimi çok önemlidir. Kimler kızlık zarı dikiyor diye bir soru sorsanız tüm jinekologlar parmağını kaldıracaktır, peki kimler sonuç garantisi veriyor dediğinizde birkaç kişi dışında çoğunun geri durduğunu bazılarınında tereddütle parmağını kaldırdığını görürdünüz. Hymenoplasty ameliyatlarında yaptırmaktan ziyade sonuç almanız önemlidir.

Kızlık zarı dikimi yapan doktorlar

Yaşadığınız yere yakın bir yerde mesela Rize’de, Mesela Erzurum’da kızlık zarı diktirmek size daha pratik gibi gelebilir ama şuda bir gerçek sadece ülkemizden değil, birçok memleketten, özellikle avrupadan birçok hasta uçakla İstanbul’a gelip kızlık zarı diktiriyor ve aynı gün geri uçuyorlar. Demekki ameliyatı yaptırmaktan ziyade sonuç alma konusunda yüksek referansa sahip doktorlar diktirmek önem kazanıyor. Peki abla nerden bileceğiz hangi doktor en iyi bekaret ameliyatını yapar ? Bu noktada yine dönüp dolaşıp kızlık zarı dikimi yorumlarına gelirsiniz. Bu sitedeki makalelerin altındaki yorumlar bölümünü iyi inceleyin, onun dışında kızlık zarı dikimi forum sitelerinide gözden geçirin. Onbinlerce kızlık zarı dikiki yorumu bulacaksınız. Bunları nasıl analiz edeceğinizi, hangilerini ciddiye alıp hangilerini es geçeceğinizi önceki yazılarımda aşırı detaylı olarak anlattım zaten, boş vaktinizde mesela tuvalete oturduğunuzda mutlaka inceleyin. Ben yinede bir özet geçeyim : Kızlık zarı dikimi reklamlarında lazerle kızlık zarı dikimi gibi gerçekle alakası olmayan yöntemlerle bekaret ameliyatı yaptığını iddia edenlerden, 3 kat flep yöntemi , 4 kat flep yöntemi gibi pratik cerrahide yapılmasının anlamsız olduğu ameliyatları başa yazanlardan, kalıcı kızlık zarı dikimi yaparım ama düğünden birkaç gün önce mutlaka kontrole gelmeniz gerekiyor diye israr edenlerden uzak durunuz. Neden mi ? önceki yazılarımda detaylı anlattım.

Kızlık zarı dikimi fiyatları

Bazılarına çok pahalı bazılarınada çok ucuz gelebilir ama kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatları genelde 2500 – 3000 TL arasıdır. Tabiki bu ücretleri İstanbul’da kızlık zarı dikimi yapan doktorları baz alarak söylüyorum. Zaten kalıcı zar dikimi yaptıracağım diyorsanız bence İstanbul dışında yaptırmayın. Neden mi ? önceki yazılarımda yaşanmış örneklerle açıkladım.

Kızlık zarı dikiminin nerede, hangi şehirde hangi doktorlar tarafınca dikileceği, hangi doktorun doğru kişi olduğu, hangilerini yanlış olduğu hakkında kafanıza takılan herşeyi bu sayfanın aşağısındaki yorumlar bölümüne yazıp gönderin, takma isim kullanabilirsiniz, kafanıza uyamayan satırları boş bırakın, gönderin gitsin. 1 saat geçmeden ya ben yada tecrübeli bir ziyaretçi sorunuzu görüp dayanayıp cevap yazacaktır. Sayfayı aşağı kaydırın.

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

“Kızlık zarı dikimi nerede yapılır ?” için 5 yorum

  1. Burcu Hanım merhaba Ben size erciş’ten yazıyorum burada devlet memuru olarak çalışmaktayım fakat yakın zamanda bir evlilik planım var yakın zaman derken yaz aylarında evleneceğiz ve kızlık zarı dikimi yaptırmam gerekiyor buralarda araştırdım Van’da kızlık zarı dikimi yapan doğru dürüst bir doktor bulamadım daha sonra sizin bloğunuzu okudum Gerçekten çok ince noktalara değil misiniz benim sizden ricam kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi için bana doktor tavsiye etmeniz acaba Kızlık zarı dikimini nerede yaptırabilirim ve güzel sonuç alabilirim Çünkü bir kere şansım olacak Bunun için

    Beğen

    1. Flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi düşünüyorsanız mutlaka İstanbul’a gelmeniz lazım Kızlık zarı dikimi yorumlarında Okuduğum kadarıyla İstanbul dışında kalıcı kızlık zarı dikimi eBook da başarılı sonuç veren doktor yok maalesef İstanbul Bakırköy’de Dr Turgay Karakaya yi tavsiye edebilirim sizi hakkında çok güzel yorumlar var

      Beğen

Yorum bırakın