Vajina daraltma ameliyatı fiyatları 2019

Vajina daraltma ameliyatı fiyatları 2019

Vajina daraltma ameliyatı fiyatları 2019
Vajina daraltma ameliyatı fiyatları 2019

Vajina daraltma ameliyatı fiyatları 2019 kış aylarında 3500 TL civarı bir ücretlendirme seviyesinde seyrediyor. Bu arada bu fiyat maliyetleri cerrahi ameliyatla yapılmış ve kalıcı vajina daraltma operasyonu için söz konusudur. Daha basit olarak lazerle vajina daraltma yaptırmak isterseniz 2500 TL civarına yaptırabilirsiniz. Lazerle vajina daraltma ücretlerinin daha ucuz olmasının sebebi uygulamanın çok basit olması ve 6 ay gibi bir süre sonra vajinada yeniden bir genişleme söz konusu olmasıdır. Bu durumda lazerle daraltılmış vajina genişleyince yeniden aynı illem yapılması gerekir ve buda tabiki maliyetinizi ikiye katlar. Aslında lazerle kızlık zarı dikiminin birçok yan etkisi olduğu için genellikle tercih edilmez. Mesela lazerle dokular yakılarak büzüşme sağlandığı için vajinanın kadifemsi yumuşak yapısı pütürlü sert bir hal alabiliyor , buda cinsel ilişkide vajinaya kum kaçmış hissi verebiliyor. Ayrıca lazerle yakılan dokudaki sinir uçları tahrip olacağı için vajinada his kaybıda söz konusu olacaktır. O yüzden lazerle vajina daraltma fiyatları 2019 , ameliyatsız vajina daraltma fiyatları gibi reklamlara aldanmayın derim.

Cerrahi ameliyatla vajina daraltma ücretleri

Genişlemiş vajina problemlerinde en geçerli tedavi yöntemi 3500 TL civarına yapılan cerrahi ameliyatla vajina daraltmadır. Bu ameliyatta vajinanın boydan boya daraltılması mümkündür, hatta ampul şeklini almış genişlemiş bölgelerinde ekstra daraltılması gerçekleştirilir. Lokal anestezi ile 30 dakika kadar süren ameliyattan sonra iş hayatınıza aynı gün devam etmeniz mümkündür. Toplam iyileşme 30 gün sürer, yani en erken cinsel ilişki için 30 gün kadar beklemek gerekir.

Lazerle vajina daraltma fiyatları

Bu işi temel felsefe hizmet için yapmakta olan ve hastasının sağlığını ve alacağı olumlu sonucu maddi çıkarlarından daha üstün tutan doktorlar 2500 TL gibi ortalama fiyatlarla yapılmakta olan lazerle vajina daraltma ameliyatları bir seçenek olarak listelerine koymazlar. Lazerle vajina daraltma ücretlerinin daha ucuz olmasının sebebi , iyi sonuç elde edilememesi, uygulamanın fazla bir doktor becerisi gerektirmemesi, doku yanıkları , vajinal renk kararması ve vajinada his kaybı ortaya çıkmasıdır.

Vajinoplasti kadınlar kulübü

Vajina daraltma ameliyatı yorumları bayanlar arasında çok meşhurdur. Kadınlar kulübü ve kızlar soruyor gibi forumlarda vajina daraltma ameliyatı yapan doktorlar çekiştirilir, vajinoplasti kadınlar kulübü gibi başlıklar altınca fiyat bilgisi dahil birçok ayrıntı paylaşılır.

Vajina daraltma ameliyatı fiyatları için her şey dahil midir yoksa ek masraflar çıkarlı gibi sorularınız varsa sayfayı az aşağı kaydırın, yorum girme boşluğuna sorunuzu yazın, isim satırına takma bir isim yazın veya sorunuzun konusunu girin, diğer satırları boş bıraksanızda olur, yollayın gelsin. Ben veya ziyaretçilerden biri sorunuza yanıt yazacaktır.

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

“Vajina daraltma ameliyatı fiyatları 2019” için 5 yorum

  1. Burcu Hanım merhaba Ben vajina daraltma ameliyatı ve labioplasti ameliyatını aynı anda yaptırmak istiyorum Bu arada gördüğüme göre vajina daraltma ameliyatı fiyatları 3500 Lira ama labioplasti ameliyatı 3500 Lira Yani şimdi ben bu ameliyatı aynı anda yaptırsam 7000 lira mı ödemem gerekiyor Bu konuda Sizin bilginiz vardır diye danışmak istedim

    Beğen

Yorum bırakın