Kızlık zarı dikimi videosu

kızlık zarı dikimi video

kızlık zarı dikimi video
kızlık zarı dikimi video

Kızlık zarı dikimi videosu izlemek size ilginç gelebilir. Hatta kızlık zarı diktirmekle uzak yakın alakası olmayan binlerce genç insan bu ameliyatın nasıl yapıldığını görmek için bakirelik tamiri video görüntülerini izliyor. Birazda toplum baskısının genç kızları nasıl zorladığını hatta bıçak altına yatmaya bile razı ettiğinin canlı kanıtını görmek onlara ilginç geliyor olabilir. Kızlık zarı ameliyatlarını ve sonuçlarını araştırırken bende merak ettim ve nedense himenoplasti ameliyatlarının gerçek görüntülerini içeren , ameliyatı tüm detayları ile sunan  gerçek bir kızlık zarı dikimi videosu bulamamıştım youtube’da. Daha sonradan öğrendim ki cinsel organı açıkça gösteren video ve resimlerin paylaşılması ve internette yayınlanması TCK da hapis cezası gerektiren suçlar arasında sayılıyor ve 4 sene gibi hatrı sayılır cezalar söz konusu oluyor.

Kızlık zarı dikimi görüntüleri

Kızlık zarı dikimi görüntüleride aynı zar diktirme videosu gibi mahrem sınıfa girmektedir. Youtube’da arattırdığınız zaman binlerce sonuçla karşılaşırsınız. Ben buna benzer kızlık zarı dikimi video izledim ama hepside Latin Amerika gibi böyle şeylerin yasak olmadığı ülkelerde çekişmiş farklı ameliyatların görüntüleri idi. Sanıyorum Youtuberler ilgi çekmek için en kanlı ameliyatları belde aşağı başlıklarla yayınlıyorlar.Bence bu sözde kızlık zarı dikimi videoları etik dışıdır.

Kızlık zarı gerçek görünümü

Kızlık zarı dikimi video arayışlarında altta yatan en önemli sebep kızlık zarı gerçek görünümünü tespit edip, öğrenip, kendi kızlık zarı görünümü ile karşılaştırmaktır. Burdaki şaşkınlığın sebebi sanıyorum her bayanda farklı kızlık zarı çeşidinin söz konusu olması ve sürtünme gibi cinselliğin kıyısından azcık edinmiş olaylarıdan sonra kızlık zarında bir bozulma olup olmadığını tam olarak teşhis edememektir.

Kızlık zarı dikimi video izle

Bazıları kızlık zarı dikimi yorumlarında ameliyat olmadan önce mutlaka kızlık zarı dikimi video izle ona göre karar ver yazmışlar ama zaten hiçbir jinekolog kızlık zarı dikerken hastasının videolarını çekemez. Bu yasa dışıdır. Bu durumda hangi doktorun kızlık zarı dikimini nasıl yaptığını kesin olarak video izleyerek örenmenin imkanı yoktur.

Kızlık zarı dikimi yorumları

Kızlık zarı dikimi videoları ve görüntüleri hakkında yada genel olarak bakirelik ameliyatlarında başınızdan geçen bir olay varsa sayfayı az aşağı kaydırın, yorum girme boşluğuna yazın, isim satırına takma isim veya konu başlığı yazın, diğer satırları boş bıraksanızda olur. Yollayın gelsin, tecrübenizden binlerce genç kız faydalansın, ben veya bir ziyaretçi yazınıza cevap yazabiliriz, arada bir bu sayfayı ziyaret edin.

 

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

“Kızlık zarı dikimi videosu” için 5 yorum

  1. Ben kızlık zarı dikimi videosu Seyrettim ama hiçbir şey anlamadım daha çok içimi korku sardı acaba Abi bu tip zar diktirme videoları seyretmek doğru mudur sizce Yoksa direkt ameliyata gitsem mi

    Beğen

Yorum bırakın