Kızlık zarı dikimi Çekmeköy


Kızlık zarı dikimi ÇekmeköyKızlık zarı dikimi Çekmeköy İstanbul’da Anadolu yakasında yapan doktor var mı diye geçende bir bayanın kızlık zarı dikimi yorumunu okudum. Şöyle bir yanıt yazacaktım az daha : İsterseniz söyleyelim doktorlar sizin Çekmeköy’deki ev adresinize gelsinde kızlık zarınızı evde diksin 🙂 Birçok bayan uçakla ülke dışından veya uzak şehirlerden günübirlik gelip kızlık zarı dikimi yaptırıp memleketlerine geri dönerken siz Çekmeköy’de evinize yakın kızlık zarı diken doktor arıyorsunuz. Alemdağ mahallesi, Hamidiye semti gibi Çekmeköy civarındaki yerleşim bölgelerinde genellikle jinekolog, özelliklede kızlık zarı dikimi yapan bir jinekolog bulmanız pek mümkün olmaz.

Çekmeköy kızlık zarı dikimi fiyatları

Çekmeköy dendiğinde benim aklıma İstanbul’un ormanlık alanları geliyor , oralarda jinekologdan ziyade pratisyen hekim veya sağlık ocağı tarzı sağlık kuruluşları bulursunuz gibime geliyor. Dolayısı ile Çekmeköy’de kızlık zarı dikimi fiyatlarını araştırdığımda karşıma boş küme çıktı. Ama üzülmeyin duyduğum kadarı ile Çekmeköy’e artık metro geldi, Alemdağ taraflarından metroya bindiğinizde sanıyorum Üsküdara kadar gelirsiniz, oradanda vapurla Bakırköy’e geçtiğinizde kızlık zarı diken doktorlara ulaşmanız zor olmayacaktır.

İstanbul Çekmeköy’de kızlık zarı diken doktorlar

Çekmeköy’de böyle bir zümre var mıdır ? hiç duymadım, Alemdağ’da lahmacun yedikten sonra kızlık zarı diken doktorlar olarak bir cafe de aylık toplantı yapan bir grup hayal edemiyorum. Ama bakarsınız ilerleyen yıllarda Çekmeköy bir sağlık şehri ilan edilir ve her çeşit doktor gelir , bu arada kızlık zarı diken doktorlarda gelir. Ama zaten siz o zamana kadar çoktan evlenip çocuk büyütüyor olursunuz. İsterseniz zar diktirmek için Çekmeköy civarında doktor arayacağınıza İstanbul Avrupa yakası gibi daha merkezi semtlere gelin.

Kızlık zarı dikimi yorumları

Çekmeköy’de kızlık zarı dikimi yorumları hakkında başınızdan geçen bir şeyler varsa sayfayı az aşağı kaydırın, yorum girme yerine yazın, isim satırına takma isim yazabilirsiniz veya konu başlığı atın, yada boş bırakın, diğer satırlar önemli değil boş bırakabilirsiniz. Yollayın gelsin, ben veya ziyaretçilerden birileri size cevap yazabiliriz, arada bir sayfaya bakın.

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

“Kızlık zarı dikimi Çekmeköy” için 3 yorum

  1. Çekmeköy Alemdağ civarında tanıdık bir jinekolog tecrübesi olan var mı acaba evden fazla uzaklaşmadan için Avrupa Yakası ne kadar gelemiyorum bu civarlarda bir tanıdık varsa Kızlık zarı muayenesi yaptırmak istiyorum Eğer bozulmuşsa kızlık zarı dikimi de yaptıracağım Çekmeköy’de

    Beğen

Yorum bırakın