Kızlık zarı ameliyatı fiyatı


Kızlık zarı ameliyatı fiyatıKızlık zarı ameliyatı fiyatı ortalama 2500 – 3000 TL arasında gezinmektedir. Tabi sizin ihtiyacınız olan bekaret ameliyat çeşidi hangisi ise ona göre bir rakam ortaya çıkabilir. Genellikle kızlık zarı dikimi yapan doktorlar himenoplasti ücretlerini kendi kafalarına göre belirlerler. Bazı jinekologlar kızlık zarı dikimi konusunda başarılı sonuçlar veremesede yüksek fiyatlara zar dikiyorum imajı yaratmaya çalışırken bazılarıda bu konuda efsane sonuçlar elde etseler bile bu kızlar aşırı yüksek fiyatları ödeyemezler deyip olması gereken makul fiyatlarla zar dikimi yapar. İsterseniz 2019 senesi için kızlık zarı ameliyat fiyatlarını bir liste halinde yazalım :

  • Flep yöntemi kalıcı kızlık zarı 2500 TL
  • Çift kat flep yöntemi kalıcı kızlık zarı 3500 TL
  • Flep yöntemi kızlık zarı + vajina daraltma ameliyatı 3500 TL
  • Çift kat flep + vajina daraltma 4000 TL
  • Flep yöntemi kalıcı zar + labioplasti ( dudak küçültme ) 5000 TL
  • Çift kat flep + labioplasti 5500 TL
  • Flep yöntemi + vajina daraltma + labioplasti 6000 TL
  • Çift kat flep + vajina daraltma + labioplasti 6500 TL
  • Geçici kızlık zarı 1 haftalık 1800 TL
  • 2 haftalık geçici kızlık zarı 2400 TL

Bu rakamlar genelde pazarlığa tabidir ve nakit ödemelerde indirimler yapılır. Bir kısmı ise kalıcı kızlık zarı dikiminde alacağı sonuçlara kendi bile güvenemediği için ilk baştan geçici ile kalıcı dikim arası uyduruk bir bir operasyon yapıp hastayı düğünden birkaç gün önce mutlaka kontrole gelmesi gerektiğini tembihler, amacı çeşitli bahanelerle son olarak geçici kızlık zarı dikimi yaparak işi tamamlamaktır, bunlarda ortalama fiyatlar isteyerek dikkat çekmemeye özen gösterip devam ederler. Yada lazerle kızlık zarı dikimi yapılır diye reklamlar yayınlayıp çekici olmaya gayret gösterirler ama cahil olmayan araştırıpta ameliyat masasına yatan hastalardan ziyade cehaleti paraya çevirme amaçlı bir girişimdir, zira lazerle kızlık zarı dikilemez aslında. Dikilirsede sonuç olumsuz olur.

Kalıcı kızlık zarı ameliyat fiyatları

Flep yöntemide denilen kalıcı kızlık zarı dikim ücretleri ortalama 2500 – 3000 TL arasındadır. Bu ameliyat için 5000 TL fiyat söyleyip poposu tavana vuran, veya 1500 TL gibi yerlerse sürünen ücretlendirmelerde duyacaksınız, ama aklı başında bu işi uzun yıllardır yapan ve başarılı sonuç elde edenler genelde 2500 ile 3000 lira arasında fiyatla bu işi yapıyor. Çift kat flep yönteminde size yapılan yeni zar 2 kat olarak inşaa edilir, ilişkide daha zor yırtılır ve ilişki size acı verir, bağırttırır. Çift kat flep yöntemi zar fiyatıda 3500 TL civarıdır. 3 kat flep yöntemi veya 4 kat flep yöntemi gerçekle alakası olmayan reklamsal kavramlardır. Gerçekte yapılsa 3 kat zarı cinsel ilişkide kızlık bozmak mümkün olmazdı zaten.

Geçici kızlık zarı ameliyat fiyatları

Geçici bir süre için yani 1 hafta veya 2 hafta gibi bir sürede bakire olmak ve ilişkiye girmek gibi bir planınınız varsa 1800 lira gibi bir fiyata 1 haftalık , 2400 lira gibi bir ücretede 2 haftalık geçici kızlık zarı yaptırabilirsiniz. Geçici kızlık zarı ameliyat fiyatları kalıcı flep yöntemlerine göre daha ucuzdur, bunun sebebide ameliyatın çok daha kolay ve kısa sürmesidir.

Kızlık zarı ameliyatları fiyat yorumları

Kızlık zarı ameliyat fiyatları hakkında bir deneyiminiz varsa veya kafanıza takılanlar mevcutsa sayfayı az aşağı kaydırın, yorum yazma boşluğuna yazın, isim satırına takma bir ad veya konu başlığı girin, diğer satırlar boş kalabilir, yollayın gitsin. Ben veya bir ziyaretçi yazdıklarına yanıt verebiliriz, arada bir sayfayı ziyaret edin.

 

 

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

“Kızlık zarı ameliyatı fiyatı” için 5 yorum

  1. Kalıcı kızlık zarı ameliyatı fiyat olarak en düşük kaç paraya yaptırabilirim

    Beğen

  2. Ben Adana’dan yazıyorum burada Yani Adana’da kızlık zarı dikimi fiyatları bana çok pahalı geldi ayrıca güvenilir doktor bulamadım günübirlik İstanbul’a gelip kızlık zarı dikimi yaptırıp geri dönmek istiyorum Bu konuda tecrübesi olanlar bana yazabilir mi

    Beğen

    1. Kalıcı kızlık zarı dikimi için İstanbul’a gelme planı doğru bir karar. Diğer şehirlerde kalıcı için başarılı yorumlara pek denk gelmedim. Kızlık zarı dikiminde doktor seçimi için bu sitedeki yazılarımı dikkatle okuyunuz

      Beğen

Yorum bırakın