Kızlık zarı dikimi en iyi doktor


Kızlık zarı dikimi en iyi doktor
Kızlık zarı dikimi en iyi doktor

Kızlık zarı dikimi planı yapan genç hanımlar tabiki bu konudaki en iyi doktor kimse ona yaptırmak isteyeceklerdir. Kavun olsa koklayarak iyi olduğunu anlarsınız ama böylesine müstesna bir ameliyatı kimin iyi yaptığını anlamak için başvuracağınız tek kaynak kızlık zarı dikimi yorumları olacaktır. Bakın ben bu hasta yorumlarını okuyarak neredeyse bir kitap yazacak kadar veri topladım. Zaten yazacağım da. Sizde kızlık zarı diktirenlerin forum ve kadınlar kulübü gibi sitelerdeki yorumlarını, görüşme mesajlarını ve tartışmalarını dikkatli olursanız bu konuda aynen benim gibi geniş fikir sahibi biri haline gelebilirsiniz. Hatta size bu sitede yazarlık bile verebilirim 🙂

Yukarıdaki ankette şu ana kadar en yüksek puanı alan doktorun web sitesini inceleyin : kızlık zarı diken en iyi doktor

Kızlık zarı dikimi doktor önerisi

Himenoplasti ameliyatı için şu doktora gidin yaptırın diye öneride bulunmak hariçten gazel okumaktan farklı olmazdı. Bir doktoru tavsiye ederken çeşitli dayanaklara bakmak gerekir. Bunlar arasında en önemlileri ise direkt olarak en gerçekçi doktor tavsiyesine ev sahipliği eden kızlık zarı dikimi yorumlarıdır. Özellikle kadınlar kulübü , kızlar soruyor gibi forumlarda bir jinekolog hakkında kızlık zarı dikimi ameliyatları konusunda olumlu yorum yapanların önceki mesajlarını mutlaka kontrol edin, arada bir korelasyon varsa yorumu dikkate alabilirsiniz, ama eski yorumları yoksa veya yetersiz ise olumlu veya olumsuz o doktor hakkında yaptığı yorumu dikkate almadan başka yorumları araştırmaya koyulun derim. Bekaret tamiri ameliyatlarında bir arkadaşınız, akrabanız veya sosyal çevrenizden biri size öneride bulunamaz, bunun sebebi gizliliktir, o yüzden tek çare kızlık zarı diktirenlerin yorumlarını dikkatli incelemektir.

İstanbul’da kızlık zarı diken doktorlar

Gerek nüfus, gerekse ekonomik olarak İstanbul, tüm ülkenin kalbi konumundadır. Bu durumda sağlık hizmetlerinden kızlık zarı dikimi gibi ekstrem bir uygulamayı iyi yapan doktorları bulmak içinde adres yine istanbul olmaktadır. Zaten tüm bu özelliklerini bir araya getirdiğinizde başarılı sonuç alma durumu direkt olarak doktorun performansına dayalı hale gelmektedir. Benim araştırmalarıma göre tespit ettiği iyi doktoru seçme, kötü doktoru liste dışına çıkartma kriterleri aşağıdadır :

  1. Kalıcı kızlık zarı dikimi yapıyorum diyerek düğünden birkaç gün önce kontrole çağıran doktorlar genelde gerçek kalıcı flep yöntemi uygulamayıp geçici dikim yapıyorlar, düğün öncesi kontrolde eriyen dikişleri tekrar geçici olarak dikiyorlar. Bu gruptakilere yaklaşmayın derim.
  2. Lazerle kızlık zarı dikimi yapılır, gibi reklam yapanlara güvenmeyin derim, araştırdığınız zaman kızlık zarı dikiminde lazerin yeri olmadığını göreceksiniz, kanayan yerleri lazerle yakmak size ancak yanık izi ve renk kararmasını miras bırakabilir. Uzak durun.
  3. Kızlık zarı dikiminde başarılı sonuç veren doktorların daima erkek doktorlar olduğunu gördüm, nedense bu böyle. 

Kızlık zarı dikimi yapan en iyi doktorlar hakkında bir tecrübeniz veya yazmak istedikleriniz varsa sayfanın altında yorum girme boşluğuna yazın, isim satırına konu başlığı girin, diğer satırları boş bırakabilirsiniz, yollayın gelsin. Yazınıza yorum yapanlar olabilir, arada bir sayfayı ziyaret edin, sizde onlara yazın.

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

“Kızlık zarı dikimi en iyi doktor” için 3 yorum

  1. Kızlık zarı dikimi hakkında gerçekten çok yorum okudum Kadınlar Kulübü Forumu’nda veya Kızlar soruyor gibi forumlarda hep araştırdım kalıcı kızlık zarı dikimi düşündüğüm için burada Doktor seçimi benim için çok önemliydi gerçek flep yöntemi yapan Turgay Karakaya da karar verdim ameliyatı mı ona yaptıracağım bana nasihat verecek daha önce Turgay Bey de ameliyat olmuş hastalar varsa lütfen cevap olarak yazabilirler mi

    Beğen

Yorum bırakın