Kızlık Zarı Dikimi

Kızlık Zarı Dikimi

Kızlık Zarı Dikimi
Kızlık Zarı Dikimi

2500 – 3000 TL gibi orta boy bir masrafa yol açacak kızlık zarı dikimini anlatmadan önce şöyle gireyim : Erkeklerle kadınlar arasında duran ince sınır kızlık zarı yani mitolojik tabir ile himen ve bu zarın zamansız yırtılmasında bakireliğe geri dönüş yolunu açan himenoplasti ameliyatı yada kızların ağızına ciklet plan kızlık zarı dikimi hakkında kısa bir araştırma yaptım, okuyanların işine yarayacağını düşünüyorum, tabiki kadın gözü ile bakacağım tarafsız olmamı beklemeyin ; evlilik öncesi seks deneyimi olan kadınların peri kızı kadar güzel olsa bile eş olarak benimsenmediği bir toplumda yaşıyoruz, 2 defa üniversitede okusanız, fiziğiniz podyum mankenlerini kıskandıracak seviyede bile olsa bekaret şartı önünüze konabiliyor. Konuyu epey araştırdım, birçok makale okudum, İstanbul’da kızlık zarı diken doktorlardan birçoğunu telefonla aradım, kızlık zarı dikimi ameliyatlarının nasıl yapıldığını, kızlık zarı dikimi fiyatlarının ne kadar olduğunu öğrendim, forumlarda kızlık zarı diktirenlerin yorumlarını okudum, dikilmiş kızlık zarı ile gerdeğe girenlerle mesajlaştım, notlar aldım, bu yazıda detayları veriyorum, anlayamadıklarınızı veya özel durumunuzu yazının altındaki yorumlar bölümünden bana ve diğer okurlara yazın, birlikten kuvvet doğar bir çaresini buluruz, yardım etmenin mutluğuda bana kalır belki. Şimdi işinize yarayacak fazlaca merak edilen kızlık zarı diktirme ile ilgili konuları alt başlıklar halinde yazıyorum, bulgularım araştırma sonuçlarıma dayanıyor, tavsiyelerim bilgi verme amaçlıdır, bir doktora danışmadan kendinizde uygulamayın sakın, yada bir karar aşamadında iseniz kendi iradenizle haraket edin.

İstanbul’da kalıcı kızlık zarı dikiminde en iyi doktor için tıklayın.

Kızlık Zarı Nerededir ?

Bazıları vajinanın çok içinde zannediyor ama değil, en dışta kıllı deriye sahip büyük dudaklar, hemen altında ince yaprak gibi küçük dudaklar ve onunda altında kızlık zarı var yani dış ortamdan taş çatlasa 2 cm kadar içeridedir aman dikkat parmak sokmayın bozulabilir.

Kızlık Zarı Çeşitleri

Her bayanda aynı çeşit kızlık zarı yok, bazısında esnek kızlık zarı ortadaki devasa adet deliği sayesinde cinsel ilişkiye izin verebiliyor, bazılarında elek şeklinde, bazılarında hilal şeklinde, ortada tek delikli kızlık zarı, ara bölmeli kızlık zarı, septal kızlık zarı, tam kapalı kızlık zarı gibi şekillere sahip olabiliyor, en fazlada ortada tek delikli annüler kızlık zarına rastlanıyormuş.

Kızlık Zarı Bozulması

Okuduklarımın çoğunda genç kızların jinekologlara yazdığı en sık yorum kızlık zarım bozulmuş mudur şeklindeki sorularla karşılaştım, konuyu bende jinekologlara sordum, sonuç şu ;

1- Vajinaya penis veya başka bir cisim girmiş ise kızlık zarı genelde bozulur.

2- Adetli iken ilişkiye girerseniz yine kızlık zarı bozulur, farketmez.

3- Sürtünme yolu ile cinsel temas kurmalarda az veya çok kan gelirse yine kızlık zarı bozulma ihtimali yüksektir.

4- Bozulmuş kızlık zarı zamanla iyileşmez, yani yeniden bakire olmazsınız.

5- Bazı bayanlarda kan gelmedende kızlık zarı bozulabilir.

Kızlık Zarı Kanaması

Kızlık zarı yani hymen içinden kılcal damarlar geçen canlı bir dokudur, yırtılma durumunda bu damarlar patlar ve kızlık zarı kanaması ortaya çıkar, aslında kırmızı bildiğiniz damar kanı ile aynıdır, ama vajinal salgı ile karışınca kızlık zarı kanı rengi pembe olur, cinsel pozisyon baş aşağıda popo yukarıda ise kızlık zarı kanı vajina içine akar ve koyu kırmızı olabilir, ilişkiden saatler sonra kan gelebilir.

Geçici Kızlık Zarı Dikimi

Himenoplasti ameliyatları arasında en basit yöntem eski bozulmuş kızlık zarı üzerine birkaç dikiş atmaktan ibaret olan geçici kızlık zarı dikimidir, çok ilginçtir kızlık zarına dikiş atılduğında vucudun başka dokuları gibi birbirine kaynamaz, kullanılan ameliyat iplikleri bir hafta içinde eridiği için bu süre zarfında cinsel ilişkiye girilmez ise dikişler açılır ve kızlık zarı yine bozuk kalır, bu arada ilişkiye girilirse dikişler tutturulduğu noktaları yırtar ve kızlık zarı kanaması olur, konuştuğum doktorların çoğu geçici himenoplastinin en fazla 1 hafta dayanacağını söylüyor, sadece Bakırköy’ de bir jinekolog isteğe bağlı olarak uzun dayanan özel bir ameliyat ipliği kullanarak 2 hafta dayanan geçici kızlık zarı dikimi yapabiliyor.

Geçici kızlık zarı dikimi düğüne günler kala yapılma zorunluğu olduğu için çok pratik bir yöntem değil bence, düşünsenize düğünde hoplayacaksınız, oynayacaksınız, haraket kısıtlaması olacak vs. Ama son günlere kaldı ise, vaktiniz yoksa tercih edebilirsiniz, yada düğün değilde sadece planlı bir cinsel ilişkiden birkaç gün önce yaptırmak mantıklı olabilir.

Geçici Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları

Kızlık zarı diken doktorların %90 kadarı İstanbul’da bulunuyor, birçoğunu aradım fiyat aldım, o doktorlara kızlık zarı diktirenlerin yorumlarını okudum, sonuçta geçici kızlık zarı dikimi fiyatı ortalama 1500 TL civarında ama bazı doktorlar 5000 TL gibi olmayacak rakamlarda istiyorlar, bende düşündüm bu aşırı pahalı doktorlar daha iyimi sonuç veriyor, araştırdım ve çok ilginç tam tersi, 5000 TL isteyenler genelde başarılı olamayan doktorlar çıktı 🙂 neyse siz 1800 ile 2500 TL den fazla sakın vermeyin. Mesela 2 hafta dayanan geçici kızlık zarı dikimi için 1.750 TL fiyat aldım ben. Bu arada dolar kuru 3.90 civarı ona göre fiyatı güncelleyin yazımı yıllar sonra okuyorsanız. Önemli olan iyi sonuç almaktır.

Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi ( Flep Yöntemi )

Bence en iyi kızlık zarı dikimi kalıcı olandır, benim kafama çok yattı, günün birinde sağlam bir koca adayı çıkarda kızlık zarı kanaması isterim diye sinyal çakarsa bende gider flep yöntemi ile kızlık zarımı diktiririm, al sana kızlık zarı , al sana kızlık zarı kanı derim ama henüz aile babası olacak biri çıkmadı 🙂
Kalıcı zar dikimi geçici kızlık zarı tamirine göre çok daha üstündür, en önemli farkı gerçek bakirelikte olduğu gibi sonsuz süreli olmasıdır, yani zarınızı kalıcı diktirdiniz ve aradan 10 sene geçti evlendiniz, kızlık zarı kanama ihtimali bakire bayanla aynı oluyor. Peki flep yöntemi nasıl yapılıyor, sizi kendi patlamış kızlık zarınızı dikmiyorlar, tamir etmiyorlar, hatta dokunmuyorlar bile, o aynen öyle duruyor orda, ama birkaç milim önüne vajina duvarlarından karşılıklı flep dokusu kaldırılıyor ve yeni bir kızlık zarı oluşturuluyor, tamamen sizin dokularınızdan yeni bir zar yapılıyor, iyileştiği zamanda cinsel ilişki durumunda bu yeni zar yırtılıyor ve bekaret kanaması geliyor. Bu yöntem çok iyi gerçekten. Bazı tecrübeli jinekologlar isteğe bağlı çift kat flep kızlık zarı dikimide yapabiliyorlar, çift kat flep daha zor yırtılıyor ve cinsel ilişkide bozulurken size acı veriyor, bence daha gerçekçi 🙂

AMAN DİKKAT : Kalıcı kızlık zarı dikimi geçiciye göre son derece ustalık ve tecrübe gerektiren bir ameliyattır, maalesef gerçek flep yöntemi yapabilen sadece 2 doktora rastladım, peki sahte flep yöntemide mi var ? Evet kalıcı kızlık zarı dikiyorum diyen doktorların çoğu aslında size geçici kızlık zarı dikimi yapıyor ve sizi düğünden birkaç gün önce mecburi kontrole çağırıyor, son olarak bir bakalım diyor, ama aslında size yeniden geçici dikim yapıyor, sizin dokularınız dikişleri tutmamış gibi bahanelerle suçuda size atıyorlar. Bu durumda düğüne birkaç gün kala geçici kızlık zarı dikimi yapılacaksa önceden neden dikim yaptın sorusunu soramadan laf kalabalığına gelebilirsiniz, bu konuda birçok yorum okudum, kalıcı kızlık zarı dikimi için aradığınız doktor evlilikten birkaç gün önce kontrol zorunludur diyorsa aman uzak durun derim.

Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları

Flep yöntemi ücretini çok araştırdım, her doktor kafasına göre fiyat belirlemiş ama genellikle 2000 tl civarına yapılıyor, çok yüksek kızlık zarı dikimi fiyatı isteyenlere yüz vermeyin, inanın daha iyi doktor olsalar gam yemeyeceğim, ama değiller. Size tavsiyem 2500 ile 3000 TL civarı konusunda ısrar etmeniz yönünde olacaktır. Ama çift kat flep yöntemi fiyatları 3.000 TL ye çıkıyor tabiki. Ayrıca vajina daraltma ile birlikte kalıcı kızlık zarı dikimi isterseniz yine 3500 ile 4000 TL civarı para ödemeniz gerekir.

Lazerle Kızlık Zarı Dikimi

Bu lazer konusu çok komik gerçekten, lazerle olsunda nasıl olursa olsun, beni lazerle dikin hocam, olmadı ışın kılıcı ile kesin lazerle dikin beni 🙂 çok araştırdım lazerle kızlık zarı dikilemez, tamamen mantık dışı, tıbbi lazer cihazı sadece yakarak kesmeye yarıyor, dikim yapmak mümkün değil. Zaten dikkat ederseniz lazerle kızlık zarı dikimi yapıyorum diyen doktorlar genelde kalıcı kızlık zarı dikimi sonrası evlilikten birkaç gün önce kontrole çağıran doktorlarla aynı kişiler, yani geçici zar dikimi yapıp kalıcı flep yöntemi yaptım diyenler.

AMAN DİKKAT : Lazerle kızlık zarı dikimi yapılamaz, yapılırsa yanık izleri ve renk kararmasına yol açar, büyük ihtimalle işlem başarısız olur. En iyi sonuç veren az sayıda doktor lazerle değil cerrahi metodla kızlık zarı dikimi yapanlardır.

Kızlık Zarı Dikimi Sonrası

Eğer geçici kızlık zarı dikimi yaptırdıysanız cinsel ilişkiye zaten birkaç gün içinde gireceğiniz için herhangi bir bakım gerekmiyor yani antiseptik sprey veya herhangi bir ilaç kullanmanıza gerek yok ama az da olsa ağrılarınız varsa Ağrıkesici kullanabilirsiniz bunun herhangi bir sakıncası yoktur. Buradan şunu anlıyoruz geçici kızlık zarı dikiminde herhangi bir iyileşme dönemi yoktur, aynı gün dahil olmak üzere cinsel ilişkiye girebilirsiniz Ama gelgelelim kalıcı kızlık zarı dikiminde gerçek bir işlem yapıldığı için dokuların iyileşmesi söz konusudur bu dönemde dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar da yok değildir Mesela antiseptik şeklinde verilen bir spreyi hergün tuvalete ihtiyacınızdan sonra dikişlerin üzerine püskürtme nizde enfeksiyon açısından önemli faydaları bulunmaktadır, yaklaşık olarak 20 gün antiseptik solüsyon kullanılması öneriliyor. Ayrıca iyileşme dönemi içinde yani ilk üç haftada aşırı bacak açmak veya ağır spor egzersizleri yapmak kalıcı kızlık zarı dikimi iyileşmesine olumsuz etki gösterebilir. Tabii ki günlük hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz, Eğer çalışıyorsanız veya okula gidiyorsanız ameliyattan sonraki günden itibaren işinize gücünüze devam edebilirsiniz kızlık zarı dikimi yorumlarında bunlara çok sık rastlıyoruz.

Kızlık Zarı Dikimi Anlaşılır mı ?

Dikilmiş kızlık zarı ile orijinal Bakire bir bayana ait kızlık zarı arasındaki fark birçok Kızlık Zarı Dikimi yorumunda sorgulanıyor, Bende araştırma mı bu yönde derim değiştirdim gerçek Flep yöntemi uygulandığında iyileşme döneminden Birkaç ay sonra dikiş izlerinin tamamen silindiği ve ameliyatı ait herhangi bir iz kalmadığı söyleniyor, Bu durumda kızlık zarı dikimi yapan doktorun dışında başka bir doktora muayene olduğunuzda sadece bekaret testi veya Kızlık zarı muayenesi olacağım diye Giderseniz kızlık zarınızın dikilmiş olduğunu anlama ihtimali düşük olacaktır. Zaten Kızlık Zarı Dikimi genellikle evlenildiği zaman gerdek gecesinde kanama olmasına yönelik olarak yapılan bir işlemdir, böyle bir durumda Eşinizin kızlık zarınızın dikilmiş olduğunu anlama ihtimali neredeyse yoktur. Tabii ki kızlık zarı kanamasının gelmesi şartıyla bu geçerlidir. Eğer ki kızlık zarı kanaması gerdek gecesinde gelmez ise eşiniz durumdan şüphe ederek sizi bir jinekoloğa götürebilir ve Kızlık zarı muayenesi yaptırabilir. Eğer ki başarılı bir kızlık zarı dikimi geçirdi iseniz gerdek gecesinde yüzde 95 ihtimalle kızlık zarı kanaması gelecektir, Ama yüzde 5-10 ihtimalle kızlık zarı kanamanız gelmezse bile işleminiz başarılıysa daha sonra sizi Muayene eden doktor yeni yırtılmış bir kızlık zarı ile karşılaşacaktır. Dolayısıyla Eşinize kızlık zarınızın yeni yırtıldığını söyleyecektir yani Merak etmeyin başarılı bir kızlık zarı dikiminden sonra kızlık zarı kanı gelmese bile probleminiz büyük ölçüde çözülmüş olacaktır. Tabii ki bunlar araştırmalarım sonucu benim kendi kişisel görüşlerim.

Kızlık Zarı Dikimi Yorumları

Bu yazının altındaki kızlık zarı diktiren hastaların veya zar dikimi için araştırma safhasında aklına takılanları soranlarım yorumlarını okuyabilirsiniz, ayrıca aşağıdaki yorum gönderme formunu kullanarak sizde kızlık zarı dikimi hakkında birşeyler sorabilirsiniz, yorum girerken TAKMA İSİM kullanmanızı tavsiye ederim, E-MAİL ve WEB SİTESİ bölümlerini BOŞ bırakabilirsiniz.

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

“Kızlık Zarı Dikimi” için 32 yorum

  1. Merhaba ben kalıcı kızlık zarı yaptırdım nekadar miktarda kanama oluyo bozuldugunda ve nekadar sürede iyleşiyo benim 25 gün oldu

    Beğen

  2. Kızlar merhaba Ben 14 ay kadar önce Dr Turgay Karakaya da kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırmıştım ve 2 hafta önce evlendim gayet güzel sonuç aldım kanamam geldi bu mutluluğu sizlerle paylaşmak istiyorum gerçekten ameliyat oluncaya kadar Karar Vermek çok zor oluyor ama ameliyat korktuğunuz kadar zor bir şey değil Eğer ihtiyacınız varsa Hiç durmayın

    Beğen

  3. Ben Adana’da kızlık zarı dikimi yaptırdım geçen sene kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi diye söylediler fakat Ameliyat başarılı olmadı daha 1 ay geçmeden dikişler açıldı ben bunu fark ettim başka bir doktora muayene oldum ve dişlerin tamamının açıldığını kalıcı yapılmadığını falan söyledi daha sonra doktor bunu kabul etmedi senin dokuların uygun değilmiş falan dedi bana imdi kızlık zarı dikimi için uçakla İstanbul’a gelip dönmeyi düşünüyorum İstanbul’da hiç kalmadan Aynı gün geri dönebilir miyim bu konuda bana destek olabilir misiniz ablacığım moralim çok bozuk gerçekten bir başka param yok artık bu parayı da tüketir Sen bir daha bu ameliyat yaptırmam O yüzden kızlık zarı diken Doktorlar Arasından en iyisini bana söyleyin lütfen

    Beğen

  4. Abla ben kızlık zarı dikimi yaptım 1 ayı geçti dün aynayla baktim kyrcakamafim sadece baktim biraz agri oldu sonra kabızlık sorunu yaşadım aynı gün ağrı oldu baya bir zarar mı verdi diye korktum

    Beğen

  5. Şehirlerarası seyahat ederek kızlık zarı dikimi için İstanbul’a gelmeyi düşünüyorum Lütfen bana kızlık zarı dikimi yapan en iyi doktorun Kim olduğunu söyler misiniz

    Beğen

  6. Selam arkadaşlar ben dün kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi ameliyatı geçirdim Ameliyat başarılı oldu şunu söylemek için yazıyorum Bu ameliyatlar korkulacak şeyler değil zaten 25 dakikaya kadar sürüyor önce uyuşturucu bir can sürüyor daha sonra lokal anestezi için küçük bir iğne yapıyor ve orası kütük gibi oluyor kesinlikle bir şey hissetmiyorsunuz ameliyattan sonra da kalkıp yürüyüp gidiyorsunuz tabi dikkat etmeniz gereken ufak tefek şeyler var Onları Doktorunuz Zaten size söylüyor merak etmeyin

    Beğen

      1. Abla ben Turgay Karakaya doktora yaptırdım şu ana kadar her şey yolunda gidiyor bir problemim yok Allah’a şükür

        Beğen

  7. Selam arkadaşlar ben de uzun zamandır kızlık zarı dikim yorumlarını takip ediyorum tahmin edersiniz Ben de benzer bir ameliyat geçirmek zorundayım kızlık zarı dikimi ameliyatı olarak kalıcı flep yöntemi tercih ediyorum bunun sebebi de düğünden aylar önce bu işi halletmek isteğinden kaynaklanıyor Çünkü düğün yaklaşınca Düğün telaşı alışveriş ve hazırlıklar derken Nişanlım Sürekli yanımda olacaktır şu anda o askerdeyken Ben bunu halletmem lazım Tekirdağ dan İstanbul’a gelmeyi düşünüyorum Bu konuda bana akıl verebilecek tecrübesi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum

    Beğen

  8. Çok tutmak istemiyorum sizi ama çok araştırdım forumlardan , kızlık zarı dikimi sonrası hareket kıstı oluyor. İşe servis ile gidip geliyorum ve ara basamak kırık, bi sandalye boyu adım atıyorum servise binerken. Soru saçma gelebilir ama dikişlerde bi sıkıntı olur mu sizce? Dr turgay karakaya dan randevu aldım

    Beğen

    1. Merhaba canım Ben daha önce kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım. bir başarılı sonuç aldım endişe ettiğin şeyler problem olmuyor merak etme . Ben de Sonuçta çalışan bir bayanım ve bir gün bile ara vermeden çalışmaya devam ettim toplu taşıma ile gittim geldim minibüslerde kızlık zarı dikimi iyileşme döneminde en fazla dikkat etmen gereken şey enfeksiyondur yani dikişlerine mikrop kaptırmaya Jackson bunun içinde doktorun sana verdiği sprey şeklindeki antiseptiği aksatmadan her gün bir ay boyunca kullanman lazım Bunun dışında minibüse bindim bindim bir yere iç dikişleri attırma tek mümkün olmuyor Ben de senin gibi Turgay hocaya ameliyat olmuştum gerçekten çok sağlam Dikiyor öyle dikişleri istersen at kıramazsın gibi bir şey diyebilirim

      Beğen

  9. Geçici kızlık zarı dikimi ile kalıcı kızlık zarı dikimi arasında ne fark vardır dedi ki:

    Merhaba burcu hanim gecici 1 haftalık veya 2 haftalikta 2.hafta nasil oluyor kalici derken nasil oluyor aciklar mısınız

    Beğen

    1. Geçici kızlık zarı dikiminde gerçek bir zar yapılmıyor Vajina içine bir hafta içinde eriyecek dikişler konuyor veya 2 hafta içinde eriyecek dikişler konuyor Ama kalıcı kızlık zarı dikiminde vajina duvarlarınızda ince flep tabakaları kaldırılarak gerçek bir kızlık zarı yapılıyor o bakirelik ile birebir aynı oluyor ve sonsuz sürelidir İstediğiniz zaman ilişkiye girebiliyorsunuz Ama geçici de ya Bir hafta içinde ya da 2 hafta içinde ilişkiye girme zorunluluğu var

      Beğen

  10. Merhabalar ben Şişli medde yaptırım yaklaşık bir sene oluyor Nişantaşı’nda bir doktor olmuş ama esneme olur ben sana yenisini yapayım dedi şişlimeddeki doktor bir sorun olmayacak dedi ve son kontrole çağırmadı ne önerirsiniz başka doktora gitmeli miyim ya da önerdiğimiz bir doktor var Mıdır

    Beğen

  11. Merhaba ben yaklaşık iki aydır kızlık zarı dikimi için araştırma yapıyorum bekaretimi yaklaşık olarak 2,5 yıl önce kaybettim kötü bir duygusal ilişki yaşadım sonrasında farklı kişilerle defalarca cinsel ilişkilere girdim bu durumda kızlık zarı dikimi yapılabilir mi yapılsa bile iyi bir sonuç alabilir miyim tam bilemiyorum bu konuda birçok jinekologla görüştüm bazıları doktorun kendisi bazıları da asistanı cevap veriyor bunlardan birkaç tanesi kafama yattı bazılarını direkt olarak kafamdan sildim tam olarak bilemiyorum hangi doktora güvenip kızlık zarı dikimi yaptırsam diye bu konuda tecrübeniz varsa bana yol gösterebilir misiniz

    Beğen

    1. Merhaba Semanur Ben de senin gibi kızlık zarı dikimi araştıran genç bayanlardan biriyim bu konuda yazılan her türlü yazıyı direk olarak takip ediyorum ve daha sonra yazılacak yazıları da takibi alarak hemen okuyorum belki bana paranoyaksın diyeceksin manyaksın diyeceksin ama benim için çok önemli gerçekten senin hikayeni benzer şekilde benim de 1,5 yıl önce Bekaret Kaybım oldu uzun bir süre sözlü kaldım defalarca cinsel ilişkiye girdim Kızlık zarım bozuldu Tabii ki hatta bir miktar vajina genişlemesi de var bende Bu arada ben kalıcı flep yöntemi düşünüyorum sonsuz süreli olması gerekir Çünkü Henüz bir evlilik tarihi kafamda yok bu konuda birçok doktoru arıyorum Hepsi farklı şeyler söylüyorlar bazıları lazerle Kızlık zarı bir Kerim size diyorlar ama sonra Araştırmaya devam ediyorum ki lazerle kızlık zarı dikiminin gerçek olmadığını anlıyorum lazer cihazının sadece kesme amaçlı kullanıldığını okuyorum yine bazı Doktorlar kalıcı kızlık zarı dikiminden sonra Düğünden birkaç gün önce mutlaka kontrole gelmelisiniz diye ısrar ediyorlar Bu konuda birçok hasta yorumu okuyorum meğersem kontrole çağırdıklarını da geçici kızlık zarı dikimi yapıyorlarmış yani daha önceden yapılan Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi değil aslında geçici kızlık zarı dikimi imiş bu konuda ameliyat olan bazı bayanlar Aradan birkaç ay geçtikten sonra başka bir doktora muayene olmuşlar ve hiçbir şey yapılmamış gibi bir sonuç almışlar Dolayısıyla kızlık zarı dikimi yapan doktorlar arasında lazerle kızlık zarı dikimi yapanlar ve düğünün öncesi kontrole çağıranların direkt olarak eliyorum bu durumda kafama yatan sadece 12 Doktor kalıyor bakalım araştırmalarıma Devam ediyorum bu günlerde O doktorlarla görüşmeye gideceğim inşallah iyi sonuç alacağım diye ümit ediyorum

      Beğen

      1. Evet canım gerçekten çok mantıklı davranıyorsun Ben de senin gibi benzer şeylere bakarak kendimi kızlık zarı diken bir doktor arıyorum bana tavsiye edeceğin araştırmaların sonucu kafana en uygun gelen doktorların hangileri olduğunu yazarsan ben de onlarla görüşme yapıp Eğer uygun olursa ameliyatta mı yaptırmak istiyorum Bu konuda ne olur bilgi paylaşımında bulunalım Senin de anlattığın gibi gerçekten Hayati Bir konu bu kızlık zarı dikimi yaptırdıktan sonra eğer sonuç alamazsak biteriz resmen

        Beğen

        1. Semanur Pendik kızlık zarı dikimi için Jinekolog ararken Öncelikle bayan doktor olsun utanmadan sıkılmadan anlatırım derdimi ameliyatlı mı yaptırırım ameliyat sonrası da ne zaman istersem ararım diye düşünmüştüm ama birkaç bayan doktor ile görüştüm Öncelikle ses tonları hiç hoşuma gitmedi Daha sonra bunlar da aynı şekilde Düğünden birkaç gün önce mutlaka Gelmeniz gerekir Eğer duygularınız uygun değilse kızlık zarını tutmamışsa size yeniden bir kanama dikişi yaparız gibi sözler söylediler bu durum benim güvenimi çok kırdı sonuçta eleye eleye 2 doktoru kadar düştüm birisi ve en çok kafama yatan Bakırköy’deki Dr Turgay Karakaya oldu Onun dışında yaşlı bir doktor daha vardı ismini şimdi hatırlamıyorum ama ben daha çok Turgay Bey’e puan verdim büyük ihtimalle ameliyatımı ona yaptıracağım zaten Görüşme için randevu de aldım sekreteri var Esra hanım çok yardımcı oluyor sağ olsun

          Beğen

Yorum bırakın