Kızlık zarı dikimi en fazla kaç defa yapılabilir ?


kızlık zarı dikimi en fazla kaç defa yapılabilir
kızlık zarı dikimi en fazla kaç defa yapılabilir

Kızlık zarı dikimi en fazla kaç defa yapılabilir, 2. defa dikim yaptırmanın zararı var mıdır, bir kere yaptırdım tutmadı, 2. kez yaptırınca tutar mı ? Evet kanadı kırık yaralı kuşlar gibi bu soruna çare arayan binlerce genç kız o forum senin bu forum benim kadınlar kulübü, kızlar soruyor derken sabahlara kadar mevcut kızlık zarı dikimi yorumlarını okuyorlar ve makaleme konu olan başlığa yanıt arıyorlar. İyi haberi baştan verelim isterseniz kızlık zarı dikimi ameliyatı defalarca yapılabiliyor. Bende sizin gibi araştırarak söylüyorum, atmıyorum merak etmeyin. Ayrıca bir kez yaptırdınız tutmadı diyelim, başka bir doktora gidip yaptırdığınızda önceden başarısız olması yeni ameliyatınızın kaderini etkilemez. En fazla içimin cız ettiği hasta yorumlarıda kızlık zarımı diktiridim tutmadı, diktirdim ilişkiye girdim kanama olmadı şeklinde olanlardır. Bu blogdaki yazılarımı okumuş olsaydınız doktor seçimini doğru yapardınız, yaş tahtaya basmazdınız demekle yetiniyorum.

Kızlık zarı dikimi yaptırdım tutmadı

Nasıl yapıldığı anlatım olarak oldukça basit olan bir ameliyat olsada cinsel ilişkiye girince kanama olacak şekilde kızlık zarı dikimi yapmak gerçekten ustalık gerektiren, tecrübe isteyen, kişisel el becerisinin elzem olduğu bir sanattır. Bir seneyi aşan zamandır himenoplasti ameliyatlarını araştırıyorum, gerçektende özellikle kalıcı kızlık zarı dikimi yapıyorum diye google a reklam veripte aslında flep yöntemi yapamayan birçok doktora rastladım. Kızlık zarı dikimi yorumlarını dikkatle analiz ederseniz sizde benim gibi düşünürsünüz. Bunlara inanıp ameliyat olan birçok genç kızımızda hüsrana uğrayarak yeniden ameliyat olmak için bu sefer garanti verebilecek bir doktor arayışına giriyorlar. Bende olsam öyle yapardım. Neyse ki birden fazla kere kızlık zarı dikimi yapmanın bir riski yok. Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıracaksanız doktor seçinimi nasıl yapacağınızı önceki yazılarımda derinlemesine anlattım mutlaka okuyunuz.

Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım ama doktor geçici dikim yapmış

Ben jinekolog olsam kalıcı kızlık zarı dikiminde başarısız isem kalıcı kızlık zarı dikimi yapmıyorum diyerek geçici kızlık zarı dikimi yapmayı tercih ederim, hasta ısrar ediyorsada gerçek flep yöntemi yapabilen bir jinekoloğa yollardım. Ama maalesef öyle yapmıyor birçok doktor tamam kalıcı kızlık zarı dikimi yapacağım diye ameliyata alıyor sizi ve 20 dakika sonra tamam bitti deyip sizi ayaklandırıyor. Ama düğüne birkaç gün kala mutlaka bana gel son bir kontrolden geçireceğim diye belirgin kalın yazılarla bir uyarıda bulunuyor. Ama hocam ben Kars’tan geldim size, düğün öncesi nasıl geleyim tekrar buraya ? Valla gelmezsen sonuç garantisi veremem. Ama hocam baştan neden söylemediniz düğün öncesi gelmem gerektiğini ? sormadın ki söyleyeyim. Şeklinde bir dialog geçebilir. Tamam İstanbul’dayım düğün öncesi geleceğim, yada Siirt’tede olsam imkanlarımı zorlayıp geleceğim diyenlerinizde çıkacaktır. Peki bu doktorlar neden bu kadar ısrar ediyor düğün öncesi kontrole gelmeniz konusunda ? Aslında kızlık zarı diktirenlerin yorumlarını dikkatle okursanız anlarsınız dertlerini. Kalıcı kızlık zarı dikimi yapıyorum diye reklam yapan doktorların %90 kadarı aslında kalıcı kızlık zarı dikimi yapmayı beceremeyenlerden oluşuyor ve size geçici kızlık zarı dikimi yapıp, kalıcı yaptım deyip yolluyor sizi. Zaten 1 hafta sonra geçici dikim kendiliğinden bozuluyor ama size iyileştim sanıyorsunuz, seviniyorsunuz. Bazı açıkgöz kızlar şüphelenip başka bir jinekoloğa muayene oluyor ve şu cevabı alıyor : Vajinanız ilişkiye müsaittir, bakire değilsiniz, kızlık zarınız yoktur. Ama hocam ben şu doktor hanıma kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım 1 ay önce nasıl olur ? Valla ben ne görüyorsam onu söylüyorum.” Bu durumda madur olan hastamız ameliyatı yapan doktor hanıma kontrole gidiyor ” aa yavrum senin dokuların müsait değilmiş bu ameliyatı kabul etmemiş ve dikişlerin atmış bu benim suçum değil. Ama sen düğünden birkaç gün önce bana gel geçici kızlık zarı dikimi yaparız garanti kanama olur merak etme canım ” ama hocam ben geçici yaptıracak olsam neden kalıcı diktireyim ? Bazıları dişli çıkıp parasını geri istiyor, bazılarıda külkedisi gibi kuyruklarını bacak arasına kıstırıp ağlaya ağlaya evlerine geri dönüyorlar ve internetin başında sabahlamaya devam ediyorlar.

Kızlık zarı diken doktorlar

Ah kızlar, saf kızlar iyice araştırmadan koşarak gidip ameliyat olmayı diyorum ama dinlemiyorsunuz. Kızlık zarı dikimi yaptıracaksınız, kesin karar aldınız, iyice bir araştırın, en az 1 ay kızlık zarı dikimi yorumlarını okuyun, doktorlarla telefonda bile olsa  mutlaka konuşun. Ben size geniş araştırmam sonucu elde ettiğim tiyolarımıda vereyim, araştırırken burcu abla demişti dersiniz. Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıracaksanız reklamlara inanıp lazerle kızlık zarı dikimi yapan bir doktora gitmeyin, lazerle kızlık zarı dikilmez, düğünden birkaç gün önce zorunlu kontrole çağıran doktorlara güvenmeyin, genelde kalıcı deyip geçici dikerler, b. jinekologlardan kalıcı kızlık zarı dikiminde başarılı olanı göremedim, en iyisi onlardanda uzak durun. Bunları kafamdan sallamıyorum, 1 senedir araştırıyorum. Sizde araştırında bana hak vereceksiniz. Bu arada doktor olmadığı halde kızlık zarı dikimi konusunda isim yapmış bir sahte doktorda tespit ettim, genelde soyadı geçmiyor ve İstanbul Şişli’de bir tıp merkezinde diplomasız ameliyat yapıyor. Ben isim vermeyeyim siz araştırıp bulun. Bu arada ameliyat olmadan önce mutlaka sizi ameliyat eden kişinin sağlık bakanlığı onaylı diploma ve uzmanlık belgesini inceleyin. Hatta daha kliniğe gitmeden WhatsApp üzerinden göndersinler size, isteyin.

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

“Kızlık zarı dikimi en fazla kaç defa yapılabilir ?” için 5 yorum

  1. Benim düğün tarihim daha belli değil ama diktirmek istiyorum yani kalıcı mı yaptırmam gerekiyor yoksa geçici mi. Ve en önemlisi de 3-4 sene önce kızlığımı kaybettim yani zaman akısından bi problem olur mu? Flep yöntemi 2. Defa olur mu ?

    Beğen

Yorum bırakın