Özel hastanelerde kızlık zarı dikimi

Özel hastanelerde kızlık zarı dikimi

Özel hastanelerde kızlık zarı dikimi
Özel hastanelerde kızlık zarı dikimi

Özel hastanelerde kızlık zarı dikimi için cebinize 3.000 – 5.000 TL koyup yola çıkmış olabilirsiniz, mermer duvarlarıyla tertemiz bir özel hastanede diktireyim kızlık zarımı daha iyi tutsun, evlenincede şakır şakır kanasın diye hayal kuruyorsunuz, ama durun, starbucks ta bir kahve molası verin, İstanbul’da kızlık zarı diken doktorları araştırınca neden hep özel muayenehaneler çıkıyor karşınıza, yüzlerce özel hastane ve yüzlerce tıp merkezi varken ve bunlarda hatrı sayılır kadar jinekolog çalışıyorken, hatta profesörlerle , doçentlerle süslenmişken neden millet gidip jinekolog muayenehanelerinde kızlık zarı diktiriyor dersiniz ? Bunun ana sebebi gizlilik ve zamanlar bu doktorların kızlık zarı dikimi üzerine uzmanlaşmasına bağlı olarak olumlu sonuç alma konusunda çok daha iyi durumda olmalarıdır. Gizlilik konusunu biraz açalım isterseniz, 2000 li yılların başında tüm özel hastaneler ve tıp merkezleri hasta akışını hızlandırmak için SGK ile anlaşma yaptı, Şu anda %99 u sgk anlaşmalı olarak çalışıyor, ve bu anlaşmanın en önemli kurallarından biride yapılan tüm tıbbi müdahale ve ameliyatların aynen sgk bilgisayar sistemine aktarılma zorunluluğudur, dolayısı ile günümüzde özel hastane ve tıp merkezlerinin nakit para ile bile sgk sistemine işlemeden ameliyat yapma yetkileri yok.  Durum böyle olunca kızlık zarı dikimi gibi aşırı gizliliğe ihtiyaç duyulan bir ameliyatta doktorun dışında en az 10 farklı hastane çalışanı tarafınca evrak tanzimi, veri girişi gibi hizmetlerin gerçekleşmesi esnasında görülebileceği ve sonuçta ileri tarihlerde yapılacak bir hizmet dökümü sorgulmasında listede yeralacağı için hastalar bu tip sağlık tesislerini tercih etmezler. Ama şu hastanedeki hocamız söz verdi herşey gizli kalacak dedi gibi verilmiş sözlerin tutulmasıda sgk anlaşması devam ettiği sürece pek mümkün olmayacaktır.

Özel hastanelerde kızlık zarı dikimi fiyatları

Neyseki özel jinekolog muayenehaneleri sgk anlaşmalı değilde bu konuda en azından açık bir kapı var hala. Bu bilgi ile gizlilik sorunun hallettiniz bundan sonrada özel muayenehanede yaptırmaya karar verdiğiniz kızlık zarı dikimi ameliyatını en iyi sonucu almak için hangi jinekoloğa yaptırmanız gerektiğinin cevabına ihtiyacınız olacaktır. Blogumda kızlık zarı dikimi yorumları bölümüne bir göz atın isterseniz ama önceki yazılarımıda dikkatle okumanızı tavsiye ederim çünkü kızlık zarı dikiyorum diyen her doktordan sonuç almanız mümkün olmayabilir, zaman, para ve itibar kaybı yaşamamak için dikkatli seçim yapmak lazım.

Kızlık zarı dikiminde doktor önerisi

Kızlık zarı dikimi doktor seçiminde derin araştırmalarla belirlediğimiz kriterleri özetleyecek olursak, bu ameliyatlardan olumlu sonuç almak için :

  1. B. doktorlara yaptırmanızı tavsiye etmiyorum. Doktor hanımlar kimbilir nasıl kızıyorlardır bana ama gerçek öyle maalesef, özellikle kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemini bayan doktorlar genellikle beceremiyorlar ve durumu düzeltmek için düğünden birkaç gün önce kontrole çağırıp geçici kızlık zarı dikimi yapıyorlar.
  2. Düğüne birkaç gün kala kontrole çağıran doktorlara kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi yaptırmayın, zaten yaptıkları işleme güvenmedikleri için sizi düğünden birkaç gün önce kontrole çağırıyorlar, buradaki gizli amaçları size geçici kızlık zarı dikimi yapmak.
  3. Lazerle kızlık zarı dikimi yapıyorum diye ortaya atılanlara güvenmeyin, teknik olarak lazerle kızlık zarı dikilmez, eğer dikilirse yapılan işlem başarıya ulaşmaz, yanık izleri ve renk kararması bırakır.

Maalesef kızlık zarı dikimi reklam yapan ve google arama sonuçlarında popüler olan birçok b. doktor, düğün öncesi kontrole çağıran doktor ve lazerle kızlık zarı dikiyorum diyen doktor var, bunların arasından lazerle değilde cerrahi ameliyatla kızlık zarı diken, düğün öncesi kontrole çağırmayan, kendine güvenen, garantili sonuç veren doktorları ancak detaylı araştırmalarla bulabilirsiniz.

Özel hastanelerde kızlık zarı dikimi ile ilgili sormak istediklerinizi sayfayı aşağı kaydırın , yorum girme yerine sorunuzu girip yollayın, takma isim kullanabilirsiniz, kafanıza uymayan satırları boş bırakın. Sorunuzu ben veya sayfa ziyaretçileri yanıtlayacaktır.

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

“Özel hastanelerde kızlık zarı dikimi” için 11 yorum

  1. Selam kızlar ben dr. Turgay karakaya da kalıcı flep yöntemi kızlık zarı dikimi yaptırdım 6 ay sonra evlendim ve kanamam oldu tavsiye ederim. Not : özel hastanerde kızlık zarı dikimini bende araştırmıştım ama sgk ya işleme zorunluluğu caydırmıştı beni. Gizli olması lazım

    Beğen

  2. Daha sağlıklı olur diye Ben de özel hastanede kızlık zarı dikimi yaptırmayı düşünüyordum fakat oradan bir doktorla konuştum SGK anlaşmalı olduğumuz için ameliyat olacak kızlık zarı dikimi olarak göstermeyiz başka bir ameliyat olarak mesela kist ameliyat olarak gösteririz diye söyledi ama daha sonra araştırdığımda yapılan ameliyatları Aynen SGK ya işlediklerini öğrendim Dolayısıyla keyfi olarak başka bir ameliyat olarak gösterme şansı yokmuş Aslında bu durumda ben de özel muayenehanede Ameliyat olmaya karar verdim zaten araştırdığım kadarıyla herkes özel muayenehanelerde yaptırıyor bu ameliyatları Ben Bakırköy’de Dr Turgay Karakaya üzerinde karar kıldım araştırdığım kızlık zarı dikimi yorumlarında hakkında çok olumlu yorumlar gördüm birçok kişi onu yaptırmış Ben de Turgay Bey de ameliyat olacağım inşallah

    Beğen

  3. BEN ÖNCE SAĞLAM OLSUN DİYE ÖZEL HASTANEDE KIZLIK ZARI DİKİMİ DÜŞÜNÜYORDUM AMA HEPSİ SGK YA İŞLİYOR MUŞ SONRADAN VAZ GEÇTİM ÖZEL MUAYENEHANEDE YAPTIRACAĞOM AMAN DİKKAT KIZLAR KAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZ ÇIKARTMAYIN

    Beğen

  4. Özel muayenehanede flep yaptıracağım ve sonrasında ilaç yazacak bu yazdığı ilaçlar sistem de ya da sgk, eczane de falan görünür mü acaba kayıt olmayacak ama ilaçların üzerime yazılması da sıkıntı

    Beğen

  5. Bende avrupa yakasında kızlık zarı dikimi yapan özel hastane arıyordum bu yazıyı okuduğum iyi oldu, bağcılarda dr ismail bey kızlık zarı dikimi iyi yaparmı bilen varmı arkadaşlar ? kendi muayenehanesi var

    Beğen

Yorum bırakın