Geçici kızlık zarı dikimi nasıl yapılır ?

Geçici kızlık zarı dikimi nasıl yapılır ?

Geçici kızlık zarı dikimi nasıl yapılır ?
Geçici kızlık zarı dikimi nasıl yapılır ?

Geçici kızlık zarı dikimi nasıl yapılır, kaç dakika sürer, aynı gün başka şehirden gelip dönebilir miyim, ameliyat sonrası en erken ne zaman cinsel ilişki yaşayabilirim, yada en geç kaç gün içinde ilişkiye girersem kızlık zarı kanaması olur. 1 haftalık geçici kızlık zarı dikimi ile 2 haftalık geçici zar arasında ne fark vardır. 2 haftalık geçici dahamı sağlamdır. Geçici kızlık zarı dikimi sonuç garantisi açısından kalıcı kızlık zarı dikiminden farklımıdır ? Geçici himenoplasti ameliyat tekniği olarak bu vajinal estetik grubu ameliyatları arasında en kolay uygulananıdır ve en kısa süren operasyondur. Yaklaşık olarak 15 dakika sürer ve sonrasında yürüyerek çıkar gidersiniz.

Geçici kızlık zarı nasıl dikilir ?

Herkes kalıcı veya geçici kızlık zarı ameliyatlarında kızlık bozma esnasında eski yırtılan kızlık zarının neresinden yırtıldı ise oralara dikişler atılarak dikim yapıldığını zannediyor. O yüzden benim zarımda fazla yırtık yok, benim zarımdaki yırtık tabana kadar inmiyor, banada komple yırtılmış gibi mi ücret alacaksınız diye doktorları sıkıştıran çok kız var. Ama aslında, ne geçici de ne kalıcıda yırtılan kızlık zarı dikilmiyor, onun yerine mesela geçici kızlık zarı dikiminde vajina girişinden birkaç cm kadar derinliğe duvarları birbirine yaklaştıran dikişler konuyor, organik yani eriyen cinste ameliyat ipliği kullanıldığı için 1 hafta süreniz olur . Bu süre zarfında bişeyler olmazsa vajinal sıvılar ve asidite iplikleri eritir, yapılan işlem yok olur. 2 haftalık geçici kızlık zarı dikiminde ise 2 hafta dayanan ameliyat iplikleri kullanılır.

Geçici kızlı zarı dikimi fiyatları

Ekonomik durumunuza göre farklı algılayabilirsiniz ama bence bekaret ameliyatları arasında en ucuz himenoplasti geçici kızlık zarıdır. 1800 TL ile 2500 TL arasında değişen fiyatları vardır. Kızlık zarı dikimi ücretlendirmeleri her hekimde farklı olabilir. Kızlık zarı dikimi yapan doktor kim olursa olsun bu fiyatlar her zaman pazarlığa açıktır. Ayrıca kredi kartı yerine nakit ödeme yaparsanız hatrı sayılır bir indirim kopartabilirsiniz.

Geçici kızlık zarı dikimi yorumları

Geçici kızlık zarı dikiminin nasıl yapıldığı hakkında başınızdan geçenler varsa sayfayı az aşağı kaydırın ve yorum boşluğuna yazın, isim satırına takma ad veya konu başlığı girebilirsiniz, diğer satırlar önemsizdir boş bıraksanızda olur. Yollayın gelsin , ben veya bir ziyaretçi yazınıza cevap yazabiliriz arada bu sayfayı ziyaret ediniz.

 

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

“Geçici kızlık zarı dikimi nasıl yapılır ?” için 2 yorum

  1. Ben düğüne 12 gün kala geçici kızlık zarı dikimi 2 haftalık yaptırmak istiyorum Acaba bu süre zarfında kızlık zarı kendiliğinden bozulabilir mi hangi hareketler yapmam gerekir normal yaşantıma devam edebilir miyim bana bilgi verebilir misiniz

    Beğen

Yorum bırakın