Bozulmuş kızlık zarı görünümü


bozulmuş kızlık zarı resmi
bozulmuş kızlık zarı resmi

Evlenmeden önce birçoğumuzun çeşitli maceraları oluyor, ama bakire kalmaya gayret göstermek çoğumuzun kafasında yer etmiş durumda. Sürtünme olsun ama kızlık zarım bozulmasın. Hatta ters ilişkiye bile razı olanlar var ama bakire kalmak istiyorlar. neyse bunlar onların kendi tercihleri eleştirmiyorum. Şüpheli cinsel temaslarda kızlık zarının bozulup bozulmadığı kafanıza tam olarak oturmuyorsa başlarsınız internette bozulmuş kızlık zarı görünümü aramaya. Kızlık zarı resimleri çok yaygın olarak paylaşılıyor. Hatta kızlık zarı dikimi yorumları içinde sık karşıma çıkıyor, bazı kızlar kendi kızlık zarı resimlerini çekip diğerlerine gönderiyor ve bekaretin bozulup bozulmadığı konusunda görüş alıyorlar. Düşünsenize o resim kötü niyetli birinin eline geçse altınada isminizi telefon numaranızı ekleyip kadınlar kulübü gibi popüler bir forumda paylaşsa rezil olursunuz.

Kızlık zarı bozulması belirtileri

Bakirelikle ilgili zar yani himenin bozulma belirtilerini bana değil babaannenize sorsanız size kanama diyecektir. Nineniz doktor olmasa bile bunu bilebiliyor. Gerçektende herhangi bir sürtünme veya cinsel temastan sonra kızlık zarı kanaması geldi ise büyük ihtimalle kızlık zarı bozulmuştur. Bunun dışında ağrı olup olmaması, kaşıntı, yanma gibi sıradan belirtilerin bir önemi yoktur. Adet değilim ama kan geldi bu kızlık zarı kanımıdır ? Eğer fiziki bir travma veya istemli zorlama olmadı ise kızlık zarı kanamasının kendi kendine gelme ihtimali yoktur.

Bozulmuş kızlık zarı ile bakire zar arasında ne fark vardır ?

Yaptığım araştırmalara göre kızlık zarı çeşitleri arasında en fazla rastlanan ortada yuvarlak delikli annüler kızlık zarının adet deliği tabir edilen ortasındaki halkanın bütünlüğünü yitirmesi en önemi farktır. Zaten kızlık zarı muayenesine gittiğinizde jinekoloğunda ilk dikkatini çekecek olan yer adet kanı akış deliğidir. Yuvarlak olarak duruyorsa kızlık zarı bozulmamıştır ama çentiklenme veya parçalanma varsa artık kızlık zarı dikimi dışında yapacak bir şey kalmamış demektir. Bu durumda iyi bir jinekolog bulup 3000 TL kadar karayı çantaya koyup flep yöntemi kalıcı kızlık zarı diktirmek dışında fazla bir çareniz kalmaz.

Kızlık zarı resimleri

İnternette bir çok sitede kızlık zarı resimlerine rastlıyorum. Genelde jinekologlar kızlık zarı çeşitleri ve bozulmuş kızlık zarı görünümlerini temsili resimler şeklinde yayınlıyorlar. Tabiki gerçek hastanın vajina resmini yayınlayacak halleri yok. Bunlar arasında her kızlık zarı şeklinde bozulma farklı bir yok izleyebilir. Ama kızlık zarı çeşidiniz ne olursa olsun kızlık zarınız üzerinde penis girişine müsait bir açıklık varsa bu sizin bakire olmadığınızı gösteriyor olabilir.

Kızlık zarı dikimi öncesi ve sonrası

Bozulmuş bir kızlık zarının yırtılan yerler neresi ise oralara dikişler atarak tamir edilmesi sanıyordum ama öyle değilmiş. Kalıcı kızlık zarı dikiminde sizin eski kızlık zarınıza dokunulmuyor. Az dışına vajina duvar tabakaları kullanılarak yeni bir himen yapılıyor. Bu durumda ameliyat öncesinde gördüğünüz kızlık zarı görünündeki yırtık ameliyattan sonra dikilmiş olarak değil, adeta hiç yırtılmamış orijinal olarak karşımıza çıkıyor.

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

“Bozulmuş kızlık zarı görünümü” için 7 yorum

  1. Merhaba burcu hanım ben kızlık zarım bozulmuşmudur diye baş parmağımla kontrol etmiştim içine girdi yani öyle yaptıktan sonra sadece adet bitiminden sonra olan lekelenme gibi bir leke geldi ve adet bitimimdi o gün de sizce bozulmuşmudur

    Beğen

  2. Ben sevgilimle sürtünme yoluyla birlikte oldum ama üstümüzde kıyafet vardı ve hiç ağrım olmadi eve geldiğimde iç camasirimda kan olduğunu gördüm adet dönemim yaklaştığı için erkek arkadaşım adet olmuşsundur dedi o kanamam 1 hafta sürdü sonra ben sürekli araştırdım elle muayene diye bisey okudum işaret parmağımı genital bölgeme soktum ve yarısına kadar girdi sonra korkup geri çektim acaba kızlık zarım bozulmuşmudur
    Parmağımı soktuktan sonra kanamam olmadı

    Beğen

  3. Merhaba burcu hanim ben muayene gittim doktor bakiresin dedi kanaman olacak dedi ama muayeneden sonra bi KC gün vajinam acidi birşey olmusmudur

    Beğen

Yorum bırakın