Kızlık zarı dikimi şikayetleri


kızlık zarı dikimi şikayetleri
kızlık zarı dikimi şikayetleri

Kızlık zarı dikimi şikayetleri genellikle sonuç odaklı olmaktadır. Mesela kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdığını sanan ama daha sonra dikişlerin açıldığından şüphe ederek başka bir doktora muayene olan birçok hasta aslında kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi adı altında geçici kızlık zarı dikimi ameliyatı olduğunu öğreniyor ve dolayısı ile buda kızlık zarı dikimi yorumlarında bir şikayet konusu olarak yer alıyor. Size bin defa demedim mi ? himenoplasti ameliyatı doktor seçimi yaparken değerlendirme kriterlerini uygulayın ! Eski yazılarımı okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Maalesef gerçek kalıcı kızlık zarı dikimi yapabilen ve hastalara sonuç garantisi verebilen çok az sayıda jinekolog var. Ameliyat olmaya gelince hangi doktoru arasanız tamam ben yaparım diyor biliyorum. Bende 14 aydır kızlık zarı dikimi hasta yorumlarını araştırıyorum ve doktor seçiminde hata yapmış binlerce kızın yorumu ile karşılaşıyorum. Bu noktada en büyük problem flep yöntemi konusunda kabiliyeti olmayan doktorlarında bu yöndeki hasta taleplerini geri çevirmeyip bir şekilde ameliyat etmelerinden kaynaklanıyor. Özellikle forumlarda bu konuda yakınan çok fazla bayan var. Peki yanılmamak için kızlık zarı dikimi şikayetlerine konu olmamak için nelere dikkat etmek gerekir. Bu soru aslında kızlık zarı dikimi doktor seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlarla örtüşüyor :

Kızlık zarı dikiminde doktor seçimi nasıl yapılır ?

Öncelikle bakirelik deneyimi yaşamak istediğiniz zaman dilimini göz önünde tutarak geçici kızlık zarı dikimi ile kalıcı kızlık zarı dikimi arasında bir seçim yapmalısınız. Mesela 10 gün içinde cinsel ilişkiye girme planınız varsa kalıcı flep yöntemi için vaktiniz yok demektir ve geçici kızlık zarı diktirip başarıya ulaştıracak jinekolog bulmanız çok daha kolaydır zira geçici himenoplasti nispeten basit bir işlemdir. Ama benim evlenmeme daha aylar, yıllar var, hatta evleneceğim kişi ile henüz tanışmadım bile ama kızlık zarı dikimi yaptırıp kafamı rahatlatmak istiyorum diyorsanız kalıcı kızlık zarı dikimi yapabilen ve başarılı sonucu size garanti edebilen bir hekim bulmanız gerekir. İşte bu noktada sıkıntı var, çünkü benim uzun araştırmalarıma göre her hastasına başarılı sonuç sunabilmiş , yani garantili ameliyat yapabilen Türkiye’de sadece 2 doktor bulabildim. Etik açıdan makaleye doktor ismi yazmıyorum ama seçim yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğini yazıyorum. Önceki yazılarımı ciddiyetle okuyunuz. Bu işin sağlamasını yapmak için kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdıktan sonra ( yada size öyle söylendi ise ) başka bir jinekoloğa daha muayene olunuz, hatta aradan 2 ay gibi bir süre geçti ise başka doktora kızlık zarı dikimi yaptırdığınızı hiç söylemeyin, bisikletten düştüm 2 damla kan geldi kızlık zarım bozulmuş mudur ? diyin. Gerçek flep yöntemi yapıldığında 2 aylık bir süreden sonra kızlık zarının dikilmiş olduğu sıradan kızlık zarı muayenelerinde pek anlaşılmıyor.

Kızlık zarı dikimi sonrası yaşam konforu

Himen denilen bekaret zarı vücudun en haraketli bölgesinde yer alıyor, ayrıca anüs gibi devasa bir mikrop kaynağınada santim bazında yakın olması ayrı bir risk oluşturuyor. Böyle bir bölgede yapılan kızlık zarı dikimi ameliyatı sonrası abartılı harakete bağlı olarak dikişlerin zarar görmesi veya anüsten gelen mikroplarca bir enfeksiyona kurban gitmesi çok şaşırtıcı olmaz. O yüzden bu işin ehli doktorların tavsiyelerine göre kızlık zarı diktirdikten sonra ağrı spor, koşu, hoplama, zıplama, yüzme gibi egzersizlere 1 ay kadar ara vermekte fayda var. Enfeksiyon önlemi olarakta 1 ay boyunca antiseptik sprey kullanmak lazım. Ama 1 aylık iyileşme döneminde normal iş hayatınıza devam etmenizde bir sakınca olmayacaktır.

Kızlık zarı dikimi yorumları

İnsan böyle bir ameliyat yaptırmayı aklına koydu ise sabahlara kadar internette surf edip başarılı sonuç almış hastaların yazdığı kızlık zarı dikimi yorumlarını bulmaya çalışır. Kızlık zarı diktirenlerin yorumlarını okurken gerçek yorumlarla sahte yorumları birbirinden nasıl ayırd edeceğinizi önceki yazılarımda detaylı anlattım, bu cümlenin başındaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz. Aşağıda çeşitli sitelerde derlenmiş ve benimde doğru olduğuna inandığım başarılı ameliyat geçirmiş ve olumlu sonuç almış yüzlerce bayanın kızlık zarı dikimi yorumlarına link veriyorum inceleyin :

Kızlık zarı dikimi yorumları başarılı sonuç alanlar

Yazar: burcu Nur Demirel

Üniversitede araştırma görevlisi

One thought on “Kızlık zarı dikimi şikayetleri”

Yorum bırakın